2. tammikuuta 2016

Vuoden vikat ja vuoden ekat treenit

Vipan kanssa ollaan ehditty treenata vasta ihan minimaalisen vähän. Se on ollut mulla nyt n. 2 viikkoa ja siitä ajasta puolet mä oon ollut kipeänä ja puolet ollaan oltu reissussa ja ollaan edelleenkin.

Treenikuvia ei nyt oo, joten tässä yksi
reissukuva joulupäivältä


Satuttiin olemaan Heidin kanssa molemmat vuodenvaihde Lappeenrannassa, joten varattin tietenkin hallivuoro Lau:n hallilta ja käytiin treenaamassa :) Vipa ei oikein malttanut keskittyä vielä leikkimiseen uudessa paikassa, mutta ruoka kyllä kelpasi ja ruuan avulla myös keskittymiskykyä löytyi ;) Vipa teki vähän seuraamista, maahanmenoja, namialustalle menoa ja putkea ja lopuksi vielä luoksetuloa.

Seuraavaksi illaksi meillä oli myöskin hallivuoro varattuna. Nyt oli taas eri halli ja ihan uusi treenikaveri. Tää oli Vipalle neljäs treenikerta ikinä ja jo kolmas eri treenihalli. Nyt Vipa pystyi jo keskittymään hienosti leikkimiseenkin ja myös kaikkeen muuhunkin treenaamiseen. Tehtiin taas samoja juttuja kuin ennenkin, seuruuta, maahanmenoja, namialustaa, putkea ja luoksetuloja. Vipa oli tosi pätevä pikkuinen :) <3

Vaikka paljoa ei olla vielä ehditty tuon naperon kanssa tehdä, niin se vaikuttaa ainakin nyt ihan tosi ihanalta treenikaverilta. Se on ihan huikean ahne ja tekee ruuan eteen mitä tahansa. Sillä on ihanan iloinen elämänasenne eikä se ihmettele yhtään uusia asioita eikä uusia paikkoja. Se myös leikkii jo nyt tosi hyvin kotona ja näköjään pian myös treenihalleilla. Se lähtee myös aika spontaanisti tuomaan leluja mulle takaisin vaikkakin vielä vähän puolivahingossa.

Hutikin on päässyt treenaamaan. Se on tehnyt eteenmenoa seinään päin namikipolla ja vähän luoksetuloa ja ruutuakin. Ikuisuusprojektien, tunnarin ja kaukojen kanssa ollaan tanittu myöskin joka treenissä. Näistä kaukot näyttää toisinaan jo tosi hyviltä, mutta tunnari oli aivan surkea eilen :( :( :( Huti lähti toisella toistolla ensin haistelemaan teipinpalaa ja vasta sitten kapuloille. Voi kökkö :( Välillä meinaa epätoivo iskeä tämän liikkeen kanssa, mutta ehkä se vielä siitä hyväksi tulee. Onhan se silti joskus tehnyt myös ihan huikean hyviäkin suorituksia.

Uusista liikkeistä myös kiertonouto oli yhtä kaaosta eilen. Huti yritti koko ajan mennä esteille :( Vaikka oli jo kiertänyt monta kertaa tötterön, niin silti se vielä mokasi :( Mutta vika on nyt kyllä enemmän treenien suunnittelussa kuin koirassa. Jostain syystä aikuisen, osaavan koiran kanssa ei meinaa malttaa tehdä asioita huolellisesti rakentaen vaan oikoen ja yrityksen ja erehdyksen kautta. Ja vaikka tiedänkin ettei se ole hyvä tapa, niin aina vaan sorrun samaan tyhmyyteen :/

Näitä kahta huonoa juttua lukuunottamatta Huti oli kyllä muuten ihan hyvä :) Kokeeseen ei kyllä ole vielä mitään asiaa pitkään aikaan, mutta pääasia, että treenaaminen on kivaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti