7. tammikuuta 2016

Kelmi-Nallikallion tokoaksapäivä 2016

Perinteinen Kelmi-Nallikallion tokoagipäivä järjestettiin tänä vuonna Lahdessa A-Qility-hallilla ja me oltiin taas mukana tottakai :) Ja paikalla oli myös Vipan perhe ihan kokonaisuudessaan: äiskä ja molemmat sisarukset ja tietenkin myös iskä. Meidän piti ottaa myös hieno perhekuva koko sakista, mutta Maus-äiskä ehti valitettavasti lähteä ennen kuvaussessiota. Kuvaan saatiin siis vain iskä ja lapset. Ehkä ens kerralla onnistuu ottaa kuva myös ihan koko perheestä :)

Melkein koko perhe :)

Oli kyllä ihana nähdä kaikki Vipan sisarukset. Olivat kyllä ihan samiksia kaikki edelleen :) Pennut saivat leikkiä keskenään ja vähän iskänkin kanssa. Huti otti ihan täysillä ilon irti pentutreffeistä ja juoksi ympäri hallia Ketun ja pentujen kanssa :D


Huti pentutreffeillä :D

Vipa, Kettu, Novel ja Huti

Huti ja Novel

Pennuille oli oma penturyhmä, jossa kaikki pennelit oli yhtäaikaa mukana. Kellään ei oikein keskittyminen vielä riittänyt mihinkään tekemiseen, joten saatiin lähinnä vinkkejä pentujen alkukoulutukseen.

Pentupainia

Hutin kanssa meillä oli varattuna vähän omatoimitreeniaikaa ja tehtiin vähän tokoa. Vedettiin taas läpi vakiosetti: tunnari, eteenmeno, kiertonouto, kaukot ja vähän seuruuta. Tunnari oli taas luokattoman huono :( Uusinnalla kuitenkin paransi nyt, ja kehuin jo matkalla kun nosti laukan. Eteenmenoa kokeilin nyt tehdä ilman mitään apuja ja eihän se sitä osannut yhtään :/ juoksi vähän suoraan ja sitten rupesi kaartamaan kohti ruutua reilusti ennen seinää. Pysäytin ehkä vähän myöhässä, mutta ei olis varmaan mitenkään ollut ympyrän sisällä. Pitää vaan tehä tätä vielä paljon lisää. Kiertonoutokin oli vähän vaikea edelleen vaikka helpotin nyt niin, että kartio oli aluksi ihan lähellä esteitä. Kun kartio siirtyi kauemmaksi, Huti alkoi tulla esteen yli takaisin ja sitten alkoi mokailla myös lähetyksissä. Kaukot ei onnistu vielä ekalla yrittämällä, mutta korjaa kyllä jos en hyväksy. Ehkä ne siitä vielä.







Kaikki kuvat ( c ) Mika Kiiski 

Kiitos kuvaajalle hienoista kuvista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti