19. tammikuuta 2016

Maanantai 18.1.2016

HUTI

Merkki
- Alustalla
- Läheltä ja kauempaa (ite aina lähellä palkkaamassa)
- Älä hinkkaa liikaa, muutama toisto riittää

En kyllä pysynyt suunnitelmassani, vaan hinkkasin ihan liikaa. Tää ei näytä kovinkaan lupaavalta. Huti menee ihan samalla tavalla ärsyttävästi alustalle kuin merkillekin, joten en oikein usko, että tästä on mitään hyötyä. Mutta katsotaan nyt kuitenkin...

Tunnari
- Läheltä ilman perusasentoa
- Katso missä oma on ja kuittaa kun tekee oikein
- Tehdään niin monta että on hyvä

Nyt oli eka toisto hieman helpompi kun Heidi oli taas apparina. Mokasin vaan ite kun luulin  että otti väärän vaikkei ottanutkaan. Tämä ei kuitenkaan näkynyt seuraavalla toistolla mitenkään. Paransi joka toistolla, joten neljäs tehtiin jo putkeen lähetyksen kautta. Joutui vähän kasaamaan itseään kapuloille tullessaan, mutta lopulta teki ihan hyvin.

Eteenmeno
- Käy näyttämässä palkka
- Merkit molemmin puolin 5 m etäisyydelle

Tämä olikin paljon vaikeampaa kuin luulin. Meidän oikealla puolella oli agilityputki, jonka takia Huti lähti koko ajan liikaa vasemmalle. Kun ei toistojenkaan myötä mennyt paremmin, niin tehtiin vielä niin, että appari kävi näyttämässä oikean paikan. Ja siltikin veti vielä vähän vasuriin :/ Tätä pitää nyt todellakin treenata paljon. Ihan kaikenlaisia häiriöitä. Ja välillä vois tehä myös vähän pitemmälläkin matkalla. Nyt oon taas jäänyt kiinni siihen, että pitää treenata 10 m päästä seinään juoksemista.

Luoksetulo
- Kokonaisena, käskytettynä
- Jos tekee jotain tosi hyvin, niin siitä voi palkata, muuten loppuun asti
- Jos tekee jotain tosi huonosti, niin uusiksi ja vahvistetaan

Hallissa ei riittänyt tila ihan 30 m luoksetuloon, joten merkkien välit oli vähän lyhyet. Huti teki kuitenkin ihan kelvollisen luoksetulon. Palkkasin maahanmenosta, kun teki sen suht hyvin. Otin sitten vielä loppuosankin siitä, mutta se oli vähän huono. En jaksanut kuitenkaan uusia tai ruveta enempää treenaamaan. Se vaatisi myöskin ihan kunnon remontin.

Kiertonouto
- Edes kerran lähetys kiertämään oikeilla etäisyydellä
- Ei tarvitse käskyttää, mutta kapulat vois olla maassa kuitenkin.

Tästä tulikin vähän vaikea. Merkki oli mutkaputken keskellä :D Ja putkeenhan sitten mentiinkin. Menin vähän lähemmäksi ja yritin uudelleen. Ja taas putkeen. Menin vielä lähemmäksi ja silti meni vielä putkeen. Lopulta oltiin puolen metrin päässä törpöstä ja silti meni vielä putkeen :D Sitten väännettiinkin vähän enemmän rautalangasta ja saatiin homma onnistumaan. Lopulta onnistui myös kaukaa. Ei ollut tarkoitus tehdä näin pahalla häiriöllä, mutta tää oli oikeastaan ihan hyvä treeni. Pitääkin ottaa tähän jo häiriöitä mukaan.

VIPA

Vipakin pääsi vähän treenaamaan :) Sillä olikin agilitytreenit. Tehtiin vähän suoraa putkea ja siivekkeiden välistä palkalle juoksuja. Jopa kahdella peräkkäisellä esteellä. Vipa oli innoissaan ja lennätti melkein joka kerta namit ja kipon pitkin hallia kun oli niin kiire :D

Putki alkaa olla jo aika hyvin hallussa. Menee välillä jo ihan ominpäinkin putkeen eikä haittaa, vaikka olisi vähän mutkallakin. Suoraan meneminen siivekkeiden välistä ei tuottanut myöskään ongelmia. Seuraavaksi voitais kokeilla noita irtoamisjuttuja pelkälle palkkakupillekin ilman apuohjaajaa. Apuohjaajasta meinaa nimittäin tulla jo vähän ongelmallisen kiva ;) Ja myös siksi, että appari vois pitää Vipasta kiinni, jotta ite voin ruveta sijoittumaan sivulle ja leikkiä ohjaajaa.

Lopuksi vielä yksi kuva Vipasta :) Sitä on vielä vähän vaikea saada vangittua kuviin, koska mitkään paikallapysymiset ei oo vielä ollu meillä treenilistalla.


Onneks meillä on vielä aikaa treenata tuota näyttelyseisotusta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti