25. tammikuuta 2016

Lauantai 23.1.2016

HUTI

Zeta:
- Liikkeen aloituksia, palkkaa heti 1-3 askeleen jälkeen
- Asennoista mukaan lähtemisiä, superpalkka heti

Jäi ihan sikana kiinni merkkeihin ja oli ihan koomassa. En saanut yhtään hyvää aloitusta tehtyä. Tein sitten maasta ja seisomisesta mukaanottoja. Ne onnistui vähän paremmin (mut ei silti kovin hyvin). Palkkasin näistä namilla ulkokautta. Ei osannut oikein odottaa sitä, joten siitä voisi olla apua. Testaillaan lisää...

Ohjattu
- Ensin alustalle menoja ilman merkkiä, palkka eteenpäin. Laita joku este ettei pääse kääntymään liian aikaisin.
- Sitten kapulan hakuja molempiin suuntiin kovalla hetsauksella.

Alustalle menot oli ihan ok, mutta mun pitäis opetella heittämään nami jo ennen jessiä, jotta ajoitus olisi oikea. Pitää harjoitella.

Otettiin kapulan haut molempiin suuntiin 2 kertaa. Oli ihan ok.

Luoksetulo
- Käskytettynä ensin yksi läpijuoksu
- Sitten toinen samalla tavalla, mutta stoppi maahanmenon kohdalla ja vapautus apparille


Ei tehtykään yhtään stoppia, kun oli vähän huono luoksetuloissa. Teki jotain ihme kaarrosta ja oli jotenkin kummallinen. Tehtiin vaan kaksi kertaa läpijuoksuna.

[---- toinen kierros -----]

Ruutu
- Pysähtymistreenejä: joku huonompi lelu pitkälle ruudun taakse ja hetsaus sillä. Ite oon ruudun lähellä ja mulla on parempi lelu (=frisbee), stoppaan ja heitän lelun. Toistetaan muutama kerta

Piti tehdä pari kertaa ennen kun tajusi alkaa jarruttaa edes vähän paremmin. Pitää ehkä tehä myös ilman lelua, että saan kunnon stopit tehtyä.

Tunnari
- Pitkä rivi niin etten tiedä mikä on oma

Muutinkin suunnitelmaa ja tehtiin pitkästä aikaa kekotunnaria. Mokasi ekalla (otti ilmeisesti viereisen), mutta sitten kyllä skarppasi. Testaan tätä vielä muutaman treenin verran.

Kiertohässäkkä
- Tötterön kiertoa oikeilla matkoilla ja käskytettynä

Bongasi hyvin tötterön ja lähti kiertämään. Vähän hidasteli tötterön jälkeen (mietti ehkä merkkiä), joten otettiin vielä uusiksi. Sitten olikin parempi.

VIPA

Vipan leikkitreeniteema jatkui :) Nyt lähti paremmin leikkimään heti ja totesi pari kertaa että ei se Heidi ehkä ookaan niin mielenkiintoinen tyyppi kun se vaan seisoo paikallaan eikä reagoi mihinkään. Palasi sitten ihan suosiolla mun luo ja jatkoi leikkiä. Kyl se tän vielä oivaltaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti