30. tammikuuta 2016

Lauantai 30.1.2016

Neljän päivän huilitauon jälkeen tehtiinkin koetreeni ja kaikki liikkeet läpi. Halusin vähän nähdä missä mennään, että tietäisin vähän onko mitään järkeä edes haaveilla kokeista vielä pitkään aikaan...

Huti oli yllättävän hyvä! Muutama isompi kämmäys tuli, mutta asenteellisesti Huti oli aika kivan tuntuinen. Haukutin sitä kyllä ihan kunnolla kaikkien liikeiden välissä, mutta se toimi nyt tosi hyvin.

Kaukot (S-I-M-S-I-M): Vitsit, nää alkaa toimia!! :) Nyt pysyi jalat läpi sarjan vaikka tehtiin 15 m matkalla. Mahtavaa! Eikä tarvittu yhtäkään lisäkäskyä eikä tullut mitään jumitusta. Superjuttu!! :)

Ruutu: Eteenlähetys ei onnistunut yhtään mitenkään. Huti lähti vaan juoksemaan kohti hallin nurkkaa. Siellä lojui jotain muovikippoja, joten luuli varmaan että siellä olis ehkä joku palkkarasia :/ Sain kylläkin korjattua tämän niin, että kokeessa oltais saatu tästä liikkeestä ehkä jopa muutama piste. Ruutuun juoksi ihan hyvin ja pysähtyi ja meni maahan. Sivulletulossa varasti jo liikkurin käskystä. Muuten ok ruutu.

Zeta (M-I-S): Sain Hutiin hyvän kontaktin joten seuruu oli nyt ihan asiallista tässä. Teki muuten ihan ok asennot, mutta seisomisessa oli vähän epävarma johtuen mun omasta käskytyksestä ja meinasi lähteä kääntymään mun perään. Sanoin uuden paikka-käskyn ja sitten pysyi. Mutta edelleen kaikki asennot oikein!

Seuruu: Seuuruu oli välillä ihan hyvää ja välillä vähän huonoa. Skarppasi hyvin niissä jutuissa mitkä oli Hutille helppoja ja huononi kaikissa vaikeuskohdissa. Peruutus oli tosi hyvä. Lähti siihen hyvin mukaan ja peruutti suoraan koko matkan ja piti paikkansa. Käännöksen jälkeen tallasin vähän sen varpaille, joten siihen tuli pientä säätöä, mutta koira teki kyllä hyvin.

Kiertonouto (M): Tämä onnistui!! :D Vähän katseli hyppyä ja kapulaa mennessään, mutta meni kuitenkin merkille. Maahanmeno oli hyvä ja kapulannosto myöskin. Jäi aika vinoon eteen.

Luoksetulo: Vanha ongelma tuli taas esiin pitkästä aikaa: Huti nousi seisomaan kesken jätön :O Karjaisin sille tiukan maahan käskyn matkalta ja jatkoin liikkeen loppuun. Juoksi ekasta paikka-käskystä ihan täysin läpi. Ei muka kuullut sitä ollenkaan. Toisella kyllä pysähtyi, mutta oli melkein maahanmenomerkillä jo. Kutsuin uudestaan ja käskin heti maahan. Teki hyvän maahanmenon ja tuli vielä ihan ok loppuun asti.

Ohjattu: Huti kävi jo ihan hyvillä kierroksilla tässä kohtaan ja alkoi vähän vinkua kun yritin viritellä sitä merkille. Se ei vaan yhtään enää tiedä että mikä on merkki kun näitä uusia virityksiä on tullut nyt niin monta. Lähti merkille vähän sen näköisenä ettei ollut ollenkaan varma siitä mitä oli tekemässä, mutta meni kuitenkin merkille. Kapulanhaku oli iahn ok. Vähän meinasi hairaantua ruutuun, mikä oli aika pahasti häiriönä. Ratkaisi tilanteen kuitenkin hienosti itse ja löysin oikean kapulan. Eteentulo tässäkin vino.

Tunnari: Tämä oli ihmeen hyvä, vaikka oli taas uusi liikkuri. Meni molempiin suuntiin laukalla ja toi oman. Kävi kyllä kapulat moneen kertaan läpi, mutta ei hairaantunut mihinkään ylimääräiseen. Tähän olikin hyvä lopettaa koko setti ja palkata Huti <3

Tämän päivän perusteella voisin hyvinkin harkita vaikka meidän omaa koetta 6.3...

Tässä vielä muutama aivan upea Kuuttilan Katin ottama kuva edellispäivän lenkiltä. Vipa oli reippasti menossa mukana vaikka leikkiverit oli kaikki aika paljon isompia :D


 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti