23. tammikuuta 2016

Perjantai 22.1.2016

Ja taas oli koetreenien vuoro. Arvottiin kaikkia kivoja kauhuliikkeitä :D Eli ohjattu, seuruu, tunnari, zeta ja ruutu. Meinasin aluksi jättää tunnarin kokonaan pois kun se ei ole sujunut treeneissäkään. Ja sitten vielä meinasin oikaista ohjatussa ja ruudussa niin että ei oltais tehty merkkiä eikä eteenmenoa ollenkaan. Mutta tein sitten kuitenkin ihan kaiken ihan kokeenomaisesti ja ihan hyvä että tein. Oikeastaan yllätyin positiivisesti monesta asiasta :) 

Ohjattu (vas): Merkki oli edelleen aika huono, mutta meni kuitenkin kunnolla loppuun asti. Kapulan haku oli ihan hyvä molempiin suuntiin. Tuli ihan reipasta laukkaa. Eteentulo oli vähän vino.

Ehkä me jatketaan noita merkkitreenejä kuitenkin. Niistä saattaa sittenkin olla jotain apua, vaikka suoritus ei ihan sellainen olekaan kuin haluaisin. Ja noita kapulanhakuja pitää myös treenata. Huti tarvitsee niihin vielä paljon rutiinia.

Seuruu: Seuruu alkoi heti samasta paikasta mihin ohjattu päättyi, joten en saanut Hutia oikein kunnolla valmisteltua seuraavaan liikkeeseen. Oli jotenkin jähmeä ja keskittymätön. Onneksi heti alkuun tuli pysähdys ja käännöksiä paikalla, niin Huti vähän heräili ja keskittyi edes vähän. Ei tuntunut kovinkaan hyvältä, mutta seurasi kuitenkin ja teki kaikki käännökset ja askeleet ynnä muut. Erityisesti pitkä peruutus oli hyvä. Huonoimpia kohtia meidän seuruussa on varmaan täyskäännökset ja oikealle käännökset. Niitä pitäisi työstää lisää.

Tunnari: Olin aika varma ettei tää onnistu mitenkään, mutta onnistuipa vaan :) Vähän se nuunasi pitkään kapuloilla, mutta kävi kuitenkin läpi kapuloita eikä jäänyt haistelemaan maata tms. Harkitsi vähän väärän nostamista, mutta ei ottanut siitä hampailla kiinni ja toi oman. Palautus oli ihan hyvä. Tuli laukalla. Eteentulo oli tässäkin vino.

Zeta (s-i-m): tää oli aika kauhee. Kaikki asennot meni kyllä oikein mutta seuruu oli ihan hirveää. Lähti vielä jotenkuten liikkeelle, mutta ekan asennon jälkeen tuijotteli vaan eteenpäin eikä meinannut lähteä käännökseen (oik) mukaan ollenkaan. Jouduin käyttämään tähän lisäkäskyn.

Ruutu: Nyt oli suht helppo paikka eteenmenolle joten päätin sittenkin kokeilla. Ja kas kummaa, se jopa onnistui jotenkin :) Ei nyt ollut mikään huikeen suora ja itsevarma, mutta meni kuin menikin selvästi ympyrään. Lähti siitä hyvin ruutuun, mutta ei taaskaan reagoinut kunnolla mun pysäytyskäskyyn ja valui lopulta ruudusta ulos. Korjauksella siirtyi vähän ja meni itse maahan, tassu nauhalla / vähän yli. Sivulletulo oli vähän huono. Oli vähän kysyvän näköinen ja jäi vinoon.

Kokonaisvaikutus: Ei ollut ihan parhaan tuntuinen. Nyt ei olla treenattu tällä viikolla oikein kunnolla ja se ehkä vähän näkyi tässä. Mielentilaan nähden teki kuitenkin loppujen lopuksi ihan kivasti. Haukuttelin jonkun verran liikkeiden väleissä.

Treenilistalle menee nyt ainakin zetan seuruu kaikkine yksityiskohtineen, ruudun paikka ja pysäytykset ja ne perhanan eteentulot. Niitäkin voisi joskus vaikka treenata, kun ovat aina huonoja.

 

Vipa

Vipalla ei sentään oo vielä koetreenejä, vaan sillä oli taas leikkitreenit. Vipa ei kyllä meinannut aluksi ollenkaan taipua tähän ajatukseen, koska se olis vaan halunnut lähteä pussaamaan ihanaa Heidiä :D Saatiin lopulta pienellä kikkailulla hyvät leikitkin aikaiseksi.

Vipa on kyllä kasvanut ihan hurjasti. Sillä on jo ihan kunnolla jalkoja, joilla pääsee aika lujaa ja sillä rupeaa olemaan jo vähän omaa tahtoakin kaikenlaisiin asioihin. Nyt jotenkin havahduin siihen, että sen kanssa voisi ehkä alkaa joissakin asioissa mennä jo vähän eteenpäinkin. Esim sivulletuloa ja seuruuta voitais ruveta pikkuhiljaa treenaamaan ja ruveta ehkä liittämään käskyjä joihinkin helppoihin juttuihin. Ja ylipäätään kertoa sille, että tässä maailmassa on myös tiettyjä ehtoja ;) :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti