15. tammikuuta 2016

Torstai 14.1.2016

Tänään meillä oli tehoryhmän treenit omalla hallilla. Treenattin pitkästä aikaa zetaa ja testasin toisen kerran tuota kilpajuoksuhetsausta ohjatun kapuloille.

Tunnari
- Pelkkää haistelutreeniä

Tehtiin neljä toistoa ihan läheltä ja ilman perusasentoa. Nyt ei tuonut vääriä eikä ollut ihan hirvean epävarma, mutta ei nyt ihan hirveän hyväkään, paitsi viimeinen oli jo aika hyvä. Viimeisellä toistolla se selvästi ilahtui haistaessaan oman. Sen haluaisin aina nähdä :) Vaihdettiin uusi oma joka kerta.

Kokeillaan nyt näin muutama treeni ja katsotaan tuleeko tässä mitään kehitystä..


Zeta
- Testaa liikkeenä miten sujuu?

Ei tehty ihan kokonaisena, mutta käytiin kaikki asennot kuitenkin läpi. Teki kaikki oikein. Istuminen oli varmaan edelleen hitaahko, maahan kuulemma keskivertoa parempi ja seisominen vähän mitäänsanomaton, vaikka pysähtyikin heti. Treenattiin sitten seisomista vielä vähän takapalkalla. Tuli kuulemma paremmaksi.

Tuota zetaa on vaan vähän hankala treenata, kun seuruu huononee heti kun siitä ei huolehdi :( Oli aluksi ihan hyvän tuntuinen, mutta asentojen palkkausten jälkeen lähtee aina vaan huonommin liikkeelle ja tekee helposti myös käännökset huonosti. Mutta ehkä se nyt osaa nuo asennot sillä lailla, että zetaa pitäisi treenata ehkä enemmän seuruu edellä ja tehdä asentoja vain silloin kun seuraa hyvin.

Kaukot
- Sarjoja käskytettynä, vielä läheltä
- Palkkaa aina, jos tekee jotain ihan superhyvin

Tehtiin ensin S-I pitemmälle ei päästykään, kun Huti teki kerrankin todella hyvän S-I:n! :)

Sitten kokeiltiin istumisaloituksella. Ekan kerran oli vähän huono. Oli ihan nopea ja yksivaiheinen, mutta toinen etutassu jäi edemmäs kuin toinen. Tein vähän lähempää uudestaan ja Huti teki paremmin. Sitten tehtiin vielä kerran uudella aloituksella ja nyt teki todella hyvän istumisen! Jätettiin tähän :) ( matkat oli ehkä n.7-10 m )

Ohjattu
- Kilpajuoksuhetsausta

Tätä tehtiin ilman merkkiä. Huti ei meinaa millään pysyä tässä paikoillaan. Haluaisin että se olisi selin kapulaan, mutta kun ei meinaa millään pysyä :D Tämä toimii Hutilla hyvin. Kerran juoksi ihan hulluna kapulasta ohi hallin perälle kun ei ollut nähnyt että mihinkapula vietiin. Niinpä minä ehdin kerrankin lapulalle ennen Hutia :D Toivottavasti tää jäi harmittamaan sitä ;)

Teen tätä ehkä kerran vielä näin ja sitten voitais ottaa liikkuri juoksemaan kilpaa, niin että voin ite olla oikealla lähetysetäisyydellä. Sitten pitäisi alkaa vielä vääntää sen merkin kanssa :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti