16. tammikuuta 2016

Lauantai 16.1.2016

Käytiin heti aamulla LaTo:n hallilla tekemässä lyhyt koetreeni. Arvottiin neljä liikettä tehtäväksi.



Ruutu: Meinasin tehdä ruudun eteenmenon autettuna, mutta halusin sittenkin kokeilla, että toimiiko se jo. No ei toiminut :( Huti lähti ihan tosi vinoon jollekin merkille mikä oli samalla seinällä 10 m päässä :( Koitin vielä kerran, mutta ei sittenkään. Kävin sitten ihan suosiolla viemässä kerran palkan ja sitten pystyttiin tekemään ilman palkkaa kokonainen ruutu.

Huti lähti ihan hyvällä vauhdilla ruutuun, vaikkei ehkä tiennytkään missä se on. Huusin pysäytyskäskyn jo ennen ruutua, mutta ei reagoinut siihen kunnolla ja oli lopulta ehkä jopa vähän ruudusta ulkona. Loppu ihan ok, mutta sitäkin vois joskus treenata :P

Zeta (M-S-I): Teki oikein kaikki asennot, mikä on huippuhyvä juttu! :) Maahan käskyn jälkeen oli kuulemma vähän liponut huuliaan kun mun käsky oli taas vähän kova. Ois ehkä mennyt pienemmälläkin... Istuminen oli Hutiksi suht nopea ja seisominen oli parempi kuin viimeeksi kun tehtiin treeneissä.

Seuruussa pää painuu koko ajan alemmaksi liikkeen edetessä, mutta kykenee kuitenkin seuraamaan ja tekemään asentoja. Käännökset ei mitään parhaita mahdollisia, mutta tekee kuitenkin.

Kaukot (I-S-M-S-I-M): Nää alkaa onnistua, JEE! :D Teki ihan puhtaan sarjan n. 8-9 m matkalla! Eka istuminen ei ollut ihan sitä mitä piti, mutta ihan hyvä kuitenkin. Loppuasento ei jäänyt vajaaksi.

Ohjattu: Merkki oli edelleen surkea kun ei olla ehditty sille mitään tehdä. Kapuloille meno ja palautus oli pikkuisen parantunut jo noilla parilla hetsaustreenillä mitä ollaan tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti