26. tammikuuta 2016

Viikon treenit (vk3)

Treenipäiviä: 6
Koetreenejä: 1

Seuruu: 1
Seuruuta tehtiin kerran koetreenissä ihan kokonaisena liikkeenä. Ei ollut ihan hirveän hyvää, mutta kyllä tuolla kokeesta varmaan jotain pisteitä sais. Kontaktia (myös henkistä!!) muhun ja keskittymistä pitäisi treenata paremmaksi.

Zeta: 3
Zetan seuuta ollaan vähän työstetty, mutta ei vielä läheskään riittävästi. Jatketaan siis harjoituksia.

Ruutu: 4
Eteenmenoa on pitänyt tehdä paljon, mutta jostain syystä ollaankin keskitytty ruudun pysäytyskäskyn vahvistamiseen. Siinä on ehkä tullut jotain edistystäkin.

Luoksetulo: 2
Tehtiin kerran liikkenä ja kerran läpijuoksuja. On ihan kohtuullisella mallilla kunhan tasapaino läpijuoksujen ja stoppien kanssa pysyy hyvänä. Niitä siis vuorotellen

Ohjattu: 5
Ollaan treenattu sekä alustaa että kapulanhakuja. Alusta vaatii vielä kovasti vahvistamista, mutta kapulan noudot on ehkä jo vähän kehittyneet. Pitää muistaa lisätä kapuloita tuohon merkkitreeniin mukaan!!

Tunnari: 6
Tunnaria ollaan treenattu melkein joka päivä. Välillä on hyvä ja välillä ihan tosi huono. Tuntuu ettei tämä kehity mihinkään suuntaan... :/ 

Kiertonouto: 2
Tehtiin kerran tosi pahoilla häiriöillä (mutkaputki), jolloin tötterö ei meinannut millään löytyä. Toisen kerran treenattiin ruutuhäiriöllä ja se ei ollut mikään ongelma. Harva treenitahti kuitenkin sai aikaan taas pienen kysymyksen, että pitäisikö sinne tötterölle ehkä pysähtyä...?

Kaukot: 1
Kaukot on olleet nyt hyvin vähällä treenillä. Ihan ok mallilla jo, mutta vielä pitää tehdä paljon töitä, että homma pysyy kassa koko sarjan läpi siellä 15 m etäisyydelläkin.

Viikon 4 treenisuunnitelma

Mulla on sellainen pieni mututuntuma, että Hutin jalka saattaa ehkä olla vähän kipeytymässä, joten pidetään nyt treenit vähän kevyempänä ja ehkä vähän taukoakin. Jos ja kun jotain tehdään, niin jotain vähän rauhallisempia juttuja. Ainakin kaikki kierrot ja noudot ja ruutuun juoksut saa olla hetken tauolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti