25. tammikuuta 2016

Sunnuntai 24.1.2016

HUTI

Zeta
- Aloituksia ja mukaanottoja

Oli taas aika huono aloituksessa, joten väännettiin siitä vähän. En tiedä tuliko yhtään paremmaksi :/ Sitten tehtiin vielä mukaanottoja kaikista asennoista. Lähti nyt hyvin ainakin palkkauksiin mukaan. Täytyy kuitenkin tehdä vielä lisää näitä.

Kosketusalusta
- Alustalle menoja läheltä ja paljon palkkaa
- Joku este eteen, ettei pysty kääntymään liian aikaisin
- Heitä palkka jo ennen "jess":iä

Tehtiin monta toistoa ja oli ihan kohtuu hyvä. Tähän voisi lisätä jatkossa kapulahäiriöitä mukaan.

Tunnari
- Kasatunnaria

Oli taas ihan sairaan huono :( Ei ottanut vääriä, mutta ei halunnut myöskään etsiä omaa :( :( :(

Ruutu
- Ruutuun pysäytystä (ekalla lelu ruudun takana ja sitten ilman lelua)

Tässä saatiin ehkä jo jotain oivallusta aikaan :) Ensin ei meniannut pysähtyä kunnolla, kun oli niin menossa pallolle, mutta lopulta rupesi kuitenkin vähän ennakoimaan. Otinkin sitten yllärinä vapautuksen ruudun läpi pallolle. Sen jälkeen teki yhden oikein hyvän stopin :)

 [ ------ Toinen kierros -------  ]
 
Kaukot
- Vahvista asennonvaihtoja läheltä vapaamuotoisesti

Nää oli yllättävän hyviä. Teki ihan kaikkia vaihtoja tosi hyvin ja kuunteli myös. En tehnyt kovin paljoa, koska kaikki onnistui eikä ollut syytä hinkata.

Ohjattu
- Molemmat puolet hetsaten

Nää oli ihan hyvät. Kerran oikaisi vähän ja olisi mennyt ehkä keskikapulalle, jos sellainen olisi ollut. Onneksi ei ollut, niin bongasi oikean :D

VIPA

Vipalla oli ennen Hutin tokotreenejä ihan omat aksarteenit. Vipa harjoitteli ekalla kiekalla vähän putkea ja sai ihan ekaa kertaa palkaksi lelua. Mua vähän jänskätti, että lähteekö se leikkimään putken jälkeen, mutta ihan turhaan jänskätti :) Hyvin hoksasi että lelu oli se palkka.

Toisella kierroksella vietiin lelupalkkausta vielä pitemmälle ja tehtiin jätettyyn leluun tarttumis-harjoituksia. Appari piti koirasta kiinni ja ite juoksin vähän karkuun ja pudotin lelun matkalle. Koiran piti ottaa lelu mukaansa eikä sännätä vaan ohjaajan perään. Vipa oli tässäkin yllättävän hyvä. Sillä oli oikein hyvä ajatus leluun tarttumisesta.

Taidetaan nyt hetkeksi jättää namit kokonaan pois tuolta aksakentältä kun lelut alkaa toimia jo ihan kivasti palkkana. Ja siinähän se ajatus sitten kehittyykin samalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti