18. tammikuuta 2016

Viikon yhteenveto (vk2)

Ajattelin tehdä joka viikon lopuksi jonkunlaisen yhteenvedon viikon treeneistä. en tiedä onko tämä ihan paras mahdollinen malli, mutta kehittelen tätä ehkä sitten jos tulee parempia ideoita.

Viikolla 2 treenipäiviä oli yhteensä 5, joista 2 oli koetreenejä.

Liikkeen nimen perässä oleva luku kertoo kuinka monta kertaa se oli treeneissä mukana.

Seuruu: 0
Seuruu ei ole ollut tällä viikolla kertaakaan treenin aiheena.

Zeta: 2
Asennoissa ei ihme kyllä ole ilmennyt virheitä tällä viikolla, joten suurin ongelma tuntuu olevan seuruu. Sekä liikkeelle lähtö alussa, että asentojen jälkeen. Ja ne käännöset. Kokeessa saattaisi kuitenkin saada tästä liikkeestä muutaman pisteen.

Ruutu: 3
Eteenmeno on vielä ihan alkutekijöissään. Ei osaa mennä suoraan, jos ei käydä näyttämässä. Ja jos näkökentässä on esim. merkkejä, niin ne häiritsee. Mysökin ruudun paikka on vähän hukassa. Ei edes reagoi mun pysäytyskäskyihin. Ruutu ei onnistuisi kokeessa mitenkään tällä hetkellä.

Luoksetulo: 2
Tää toimii yllättävän hyvin. Stopit saattaa olla välillä ihan kohtuullisia, mutta rutiini liikkeestä puuttuu. Tätä pitäisi tehdä kokonaisena liikkeenä enemmän. Saattais onnistua kokeessa tai sitten ei.

Ohjattu: 5
Tätä ollaan treenattu yllättävän paljon. Kapulan haut on ehkä parannettavissa suht helpostikin, mutta merkki vaatii todella paljon töitä. Tää on sellanen surkee vitosen liike tällä hetkellä.

Tunnari: 3
Tämä ei toimi sitten millään. Saattaa ekalla toistolla tuoda väärän tai parhaimmillaankin hengaa kapuloilla jotain sata vuotta ennen kun uskaltaa tuoda. Eikä ilmekään ole silloin häävi.

Kiertonouto: 1
Tämä on jo sillä mallilla, että jos ei mene esteille tai kapuloille menomatkalla, vaan lähtee kiertämään, niin myös koko loppuliike saattaa onnistua :) Rutiinia tarvitaan kuitenkin vielä paljon lisää. Oikein tosi hyvällä tuurilla saattais onnistua kokeessakin, mutta tod. näk. vielä ei kuitenkaan.

Kaukot: 3
Kaukot on menny reilusti eteenpäin. Voi olla että muutaman viikon päästä onnistuu jo 15 m ja käskytettynä. Ainakin voi olla toiveikas :)


Seuraavan viikon treenisuunnitelma


Tehotreenissä on ainakin tunnari, eteenmeno ja merkki. Näitä on tehtävä joka treenissä. Tunnarissa vahvistetaan omaa, kunnes ei enää mene siitä ohi. Sitten voidaan mennä eteenpäin. Eteenmenoa vielä näyttäen, mutta joka kerta jotain häiriöitä. Merkkiä alustalla...

Treeneissä täytyy pitää mukana myös ainakin kaukot, kiertonouto, ohjatun kapuloiden noutoa, zetan seuruuta ja luoksetuloa kokonaisena liikkeenä. Kaukoja pitäisi vähän vahvistella vielä lisää. Maasta kurreja ja jumppana S-I-vaihtoa. Sitten palataan taas koemaisempiin treeneihin. Kiertonoudossa eniten merkin bongauksia ja sinne lähetyksiä. Toisinaan ehkä myös loppuosaa paloina. Ohjattuun pelkkää hetsaustreeniä ja zetassa aloituksia ja mukaanottoja asennoista.

Vähän vähemmällä treenillä saa olla edelleen varsinainen seuruu, luoksetulon stoppien treenaus, ruutu eteenmenoa lukuunottamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti