13. tammikuuta 2016

Keskiviikko 13.1.2016

Kävin tänään Kankaanpäässä treenaamassa Marian kanssa. Vähän oli pitkä matka, surkee ajokeli ja kylmä, mutta kyllä kannatti silti lähteä. Oli kiva nähdä Mariaa ja sen koiria pitkästä aikaa ja omat koirat pääsi treenailemaan vähän vieraampaan halliin. Ja Huti oli superhyvä (pl tunnari...).

Eteenmeno + ruutu
- viedään palkka yhdessä
- sitten lähetys samaan paikkaan ilman palkkaa, stoppi ja lähetys ruutuun

Tämä meni tosi hyvin (ihmekös kun on kunnon avut :D ). Huti meni hyvällä asenteella eteen, stoppi oli hyvä ja juoksi hyvin ruutuun vaikken ollut edes näyttänyt sitä. No siellä oli tietty frisbee valmiina niin ei tarvinnut kun lähteä oikeaan suuntaan ;) 

Eteenmenoon pitäisi ruveta ottamaan häiriöitä mukaan nyt kun tekee muuten hyvin, mutta avut on pakko pitää vielä käytössä, kun ilman ei osaa vielä.

Kiertonouto
- Käskytettynä ja kokonaisena
- Merkin voi käydä näyttämässä lähempänä ensin, jotta alku varmasti onnistuu
- Jos löytyy joku isompi ongelma niin sitä treenataan sitten

Tämäkin oli hyvä! Käytiin ensin tekemässä merkkiä vähän läheltä ja tein muutamat istumiset ja palkkasin niistä namilla. Sitten tehtiin ihan koko liike käskytettynä. Onnistui suht hyvin. Ei mitään varsinaisia mokia paitsi sellainen kunnon "räyh" tuli taas sivullesiirtymisessä :/ Mutta mä oon aika tyytyväinen tähän nyt :)

Tunnari
- käskytettynä
- tehdään niin monta kertaa, että on hyvä
- kehu ja kuittaus heti kun tekee oikein

Tämä meni taas ihan pipariksi :( Huti toi ekalla kerralla väärän >:C Toistojen myötä teki aina paremmin ja viimeinen oli jo tosi hyvä. Marian mielestä mun pitäisi vaihtaa aina oma kapula uuteen, jos tehdään monta kertaa. Jos eka on aina vaikea ja toistojen myötä tekee paremmin, niin joo, voisin kyllä varmuuden vuoksi tehdä aina uudella kapulalla. Sitten mietin myös, että ehkä ei pitäsi tehdä tätä aina liikkeenä? Ehkä pitäisi tehdä pelkkiä haistelutreenejä erikseen?

Luoksetulo
- Maahanmenoja

Tein muutaman kerran. Jätin koiran seisomaan ja kutsuin joltain x matkalta luokse. Eka tuli ehkä vähän yllärinä koiralle, mutta toisen kerran teki ihan tosi hyvän maahanmenon. Sitten rupesikin ennakoimaan jo niin pahasti ettei voinut oikein enempää tehdä.

Ohjattu
- Kapulanhakua hetsaten

Testasin tähän vähän pientä kilpajuoksuhetsausta. Vaikutti ihan toimivalta. Kokeilen lisää.  

Vipakin pääsi vähän treenaamaan :) Vaikkei me kyllä mitään treenattukaan. Leikittiin vaan ja tutustuttiin uuteen halliin. Vipa oli innoissaan :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti