11. huhtikuuta 2016

Maanantai 11.4.2016

Oltiin tänään LaTo:n koetreeneissä Riistavallilla. Kenttä oli vähän märkä ja pehmeä ja 1/3 osaa siitä oli vielä lumen alla, joten oli vähän ahdastakin, mutta eipä se onneksi menoa haitannut. Tein Hutin kanssa kaikki liikkeet läpi kahdessa osassa. Huti oli yllättävän hyvä. Se teki hyvällä asenteella liikkeitä eikä mokannut oikeastaan mitään.

Paikkis: Maahanmeno oli vähän vaivalloinen, mutta ei ihan pahimmasta päästä. Luoksetulo oli nyt todella kiva! :) Huti lähti reippaalla laukalla mua kohti ja naamalla oli ihan sellanen ilme, että kohta lentää mun frisbee :D

Seuruu: Seuruu oli nyt tosi painavaa. Sain tehä oikein töitä, että pystyin kävelemään kunnolla. Huti oli myös ärsyttävän edessä ja kontakti oli aika matala. Mutta nyt se teki töitä oikein kunnolla, mikä oli ihan hyvä juttu. Peruutus oli nyt aika hyvä, mutta pientä murinaa kuului. Eikä tehty käännöstä ollenkaan.

Ruutu: Eteenmeno onnistui, vaikka Huti ei ehkä ihan tiennyt minne oli menossa. Juoksi kuitenkin sen verran eteenpäin, että sain pysäytettyä sen ympyrään. Ruutuun lähti hitusen epävarmasti. Luulen, että ei erottanut ruutua kunnolla ja haki sitä katseellaan juostessaan. Päätyi kyllä hyvään paikkaan lopulta. Eikä varastanut käskytyksestä! :)

Ohjattu: Tää oli aika ok. Merkki ihan kelvollinen ja kapulanhaku myös. Törmäsi kylläkin taas...

Kiertohyppynouto: Huijasin vähän ja treenasin Hutin kanssa merkinkiertoa kehässä sillä aikaa kun liikkuri pystytti hyppyhässäkkää :D Siitä oli selvästi hyötyä, koska Huti ei meinannutkaan pysähtyä tötterölle. Käskin seisomaan tarkoituksella mahd. myöhään ettei yhdistäisi sitä merkkiin. Teki oikein hyvän stopin. Eikä noudossakaan ollut ongelmaa. Paitsi se törmäys..

---

Tunnari: Jee, tää oli hyvä!!! :) Huti nappasi määrätietoisesti oman suuhunsa heti kun löysi ja tuli hyvällä asenteella eteen asti. Olin niiiiiin tyytyväinen tähän <3 Törmäs tietty tässäkin, mut ei se mitään :)

Zeta: Sössin ite vähän asentojen kanssa ja vaihdoin lennosta järjestystä. Piti tehdä istuminen viimeisenä, että näkisin, pystyykö vielä tekemään. Mutta käskytinkin istumaan vahingossa jo keskellä, joten oli sitten pakko ottaa seisominen siihen loppuun. Kaikki asennot onnistui, vaikka Huti nihkeili jotain maahanmenon kanssa kehän ulkopuolella, kun harjoiteltiin. Ja kenttä oli aika märkä, joten oon tosi tyytyväinen, että teki kaikki asennot kuitenkin.


Kaukot: Tässäkin sössin jotain. Piti tehdä I-S-M-S-I-M, mutta käskytinkin seisomisen jälkeen istumaan ja sitten meninkin ihan sekaisin. Kaksoiskäskyjä ei tarvittu, mutta jos oikein näin, niin Huti ei koskaan laittanut pyllyä ihan maahan asti siinä S-I-vaihdossa. Ja nyt en oikein tiedä, että johtuiko se märästä kentästä vai jumittiko vähän... Veikkaan jälkimmäistä, koska löysin kuitenkin aika kuivan kohdan kaukoja varten.


Luoksetulo: Tää oli muuten aika hyvä, mutta käskytin itse taas ihan liian myöhään seisomaan, joten tuli aika paljon merkin yli. Maahanmeno oli aika ok ja eteentulo ei ihan pahimmasta päästä. Ilme hyvä loppuun saakka :)

Oli kyllä tosi kivaa tehdä Hutin kanssa liikkeitä. Ja mahtavaa, että se ei mokaillut nyt oikein mitään, vaikka olosuhteet ei monellakaan tapaa olleet ihan parhaat mahdolliset. Silti onnistuttiin hyvin. Mähän alan kohta ihan luottaa siihen, että Huti osaa jo jotain :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti