11. helmikuuta 2016

Maanantai 8.2.2016

Oltiin varattu vuoro yhdestä heppamaneesista ja käytiin siellä treenaamaassa. Maneesissa oli ihana treenata luoksetulon stoppeja ja tötterönkiertoja ynnä muita vauhtiliikeitä, kun pohja on niin paljon parempi koirien jaloille, kuin mikään meidän treenihallien pohjista. Huti oli tosi kivan tuntuinen. Kävi ehkä vähän turhankin kuumana, kun tuli ihan korvat ummessa vaan täysiä läpi luoksarin stopista eikä malttanut pysyä ruudussa :D

Paikallaolot
- Kaikki vaiheet läpi lyhyemmillä ajoilla ja matkoilla

Ei tainnut tulla juurikaan käskymokia, mutta oli vähän jähmeä kun ei olla taaskaan tehty näitä. Toistolla oli vähän rennompi.


Luoksetulo
- Ensin läpijuoksu käskytettynä
- Sitten sama stopilla ja vapautus apparille taakse

Läpijuoksu oli hyvä. Sitten ei enää meinannut pysyä maassa ja juoksi täysiä stopista läpi. Pieni huomautus pelisäännöistä ja uusiksi. Sitten pysähtyi jo vähän paremmin. Ja viimeisellä toistolla (taas meinasi nousta!) pysähtyi vielä vähän paremmin. Jos oltais otettu maahanmenoja, niin ei olis varmaan kuunnellut niitäkään..

Eteenmeno + ruutu
- Lähetys eteen valmiille palkalle
- Lopuksi lähetys ruutuun ja siitä sivulletulo

Ei lukinnut taaskaan oikeaa paikkaa :( Lähti kohti maneesin kulmaa :/ Sain kyllä uusilla virityksillä menemään suoraan, mutta kokeessa ei oikein voi ottaa uusiksi :( Otin parit lähetykset samaan paikkaan palkalle ja sitten stoppi ja ruutuun. Juoksi tosi hyvin ruutuun ja pysähtyikin sinne hyvin! Ja meni maahan. Taisin käydä syöttämässä lihapullan sinne maahan ja jatkoin kävelyä. Meinasi nousta omia aikojaan ylös ja lähteä perään. Onneksi oli terävä liikkuri, joka huomautti asiasta ja sain nopeasti käskettyä takaisin maahan.

Kiertohässäkkä
- Kiertoa liikkuroituna
- Istumaan pysäyttämistä

Ei ollut esteitä, joten tehtiin pelkillä kapuloilla. Virittelin Hutia liikkeeseen jo ennen kapuloiden vientiä jolloin koko tyhjän maneesin päädyssä oli vain ja ainoastaan pelkkä merkki eikä mitään häiriökamaa missään. Huti ei silti bongannut merkkiä! :( Skannaili vaan hallin päätyä läpi, mutta ei vaan rekisteröinyt merkkiä. No kapuloillehan se sitten lähti kun ei raukka muutakaan voinut :/ Otettiin uusiksi ja sitten löysi merkin ja kiersi.

Otin vielä vähän istumisia, niin että olin itse lähempänä käskyttämässä. No maahanhan se meni, kun ei me olla näitä varsinaisesti kauheesti koskaan harjoiteltu :D Pienellä vääntämisellä saatiin joku istuminenkin tehtyä :)

Tunnari
- Koko liike käskytettynä

Tää oli suht hyvä. Kävi kyllä kapulat moneen kertaan läpi, mutta ilahtui selvästi oman löydettyään ja tuli ihan ok asenteella palautukseen.


Vipakin pääsi tutustumaan maneesiin. Käytiin taaskin vaan leikkimässä. Vipa hoksasi nopeasti mitä oltiin tulossa tekemään ja lähti hyvin leikkiin mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti