14. huhtikuuta 2014

Maaliskuun koetreenit

Eilen oli IKKJ:n avoimet koetreenit. Nää oli tänä vuonna ekat koetreenit pihalla. Olin alunperin ajatellut vähän helpottaa joitakin liikkeitä ja ehkä palkatakin, mutta päätin kuitenkin tehdä koko setin koemaisesti.

Paikalla istuminen: En valmistellut Hutia riittävän hyvin kehään. Huti ei ollut yhtään kuulolla, ja kun käskin istua, niin menikin maahan.

Paikalla makuu: Muuten hyvä, mutta oli kerran siirtänyt takajalkaansa.

Seuruu: Perusmeininkiä edelleen. Seuraa kyllä ja tekee kaiken, mutta ilme on huono.

Zeta (I-M-S): Kaikki asennot onnistuivat vaikka mielentila on todella kireä meillä molemmilla.

Luoksetulo: Tää oli ihmeen hyvä. Huti teki jopa jonkunlaisen pysähdyksen :D Loppu-pa vajaa.

Ruutu: Tääkin oli ihan ok suoritus. Merkillemenokin ihan kelvollinen. Mahtavaa, että Huti löysi ruutuun vieraassa ympäristössä :)

Ohjattu: Ohjatun merkki on selvästi huonompi vielä kuin ruudun. Kapulat jähmettävät ja häiritsevät. Ollaan tehty nyt jonkun verran häiriötreenejä nimenomaan edessä oleviin häiriöihin ja Huti oli heti vähän vaikean näköisenä kun liikkuri vei kapuloita :/ Ihan kelvollinen liike muuten. Vauhtia sais olla tietty aina enempi. Loppu-pa vajaa.

Metalli: Huti nousi seisomaan kun heitin kapulan. Päästin siitä noutamaan, vaikka ei olisi kyllä kannattanut. Huti meni tosi epävarmaksi ja jäi miettimään kapulalle. Toi jotenkin lopulta sen mulle, mutta sylkäisi maahan ennen luovutusta. Otin koko liikkeen uudestaan. Ei ollut vieläkään hyvä, mutta toka yritys oli edes vähän ehjempi. Täytyy treenata noita heittoja.

Tunnari: Ihan ok liike. Huomaan kyllä, että Huti on jotenkin epävarmempi kapuloilla, kun on koemainen treeni. Tarkistaa kaikki kapulat monta kertaa. Loppu-pa vajaa... >:(

Kaukot: en muista nyt kumpi järkkä oli, mutta Huti sekoitti S-I-vaihtoa ja menikin maahan. Olen vasta nyt huomannut, että Huti ei osaa vielä varmasti erottaa noita käskyjä (käsimerkkejä). Nyt täytyy treenata noiden erottelua ennen kokeita.

Paljon on vielä työstettävää tuossa koemaisuudessa, mutta kyllä se jo jotenkin sujuu. Tällä kertaa Huti ei ollut yhtään haukkumielentilassa. Sain kehua sitä ihan kunnolla eikä se meinannutkaan haukahtaa. toisaalta hyvä, mutta toisaalta se tarkoittaa myös sitä, että sen viretila on selvästi matalalla. Ja toivoisin tietysti korkeampaa virettä.

Kiva oli kuitenkin huomata se, että Huti on todella suoritusvarma liikkeissä. Se tekee kyllä sen minkä osaa eikä yllätyksiä juuri tule. Koetreeneissä paljastuu aina hyvin ne jutut mitä ei ole riittävästi treenattu.  Nyt tehtoreeniin ennen koetta pitää laittaa metallinouto, merkit (erit. ohjattu), edestä sivulle siirtymiset ja kaukojen S-I ja S-M vaihtojen erottelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti