24. helmikuuta 2013

VOI1 Lempäälä

Eilen oltiin ekaa kertaa virallisessa voittajan kokeessa. Tuomarina oli Ilkka Sten ja pisteet sen mukaiset...

Huti tuntui koepaikalla oikein mukavalta. Se oli oma räyhäkäs itsensä eikä vaikuttanut kovinkaan paineistuneelta.

Paikallamakuu (10) : Käsikn sen taas vinoon maahan. Muuten hyvä. Oli kylläkin valunut vähän toiselle kyljelle.

Seuraaminen (10) : Liikkeellelähtö tuntui ihan kohtuullisen hyvältä jopa. Ennen käännöksiä kontakti tipahti ja seuruu muuttui vaan mukana kulkemiseksi. Pystyi kuitenkin tekemään kaikki jutut eikä jätättänyt varsinaisesti missään kohtaa. Kaaviokin oli kyllä suht lyhyt ja mukava.

Liikkeestä istuminen (9) : Istuminen oli hidas, muuten ok.

Luoksetulo (9) : Huti teki oikein iloisen näköisen luoksetulon :) Stopit vois olla tietty paremmatki, mutta oon nyt ihan tyytyväinen näihin tälläsinä. Tässä tuli sitten muuten vähän isompiaki virheitä. Eteen istuminen oli tosi vino ja Huti myöskin haukahti aika kovaäänisesti kun käskin sivulle.

Hyppynouto (9) : Lähti ihan iloisesti kapulalle. Nosto oli aika hidas ja lähti liikkeelle ravilla. Ennen hyppyä nosti laukan ja tuli ihan reippaasti eteen. Tässä tuli myöskin haukku sivulle siirryttäessä.

Metallinouto (9) : Heitin kapulan tosi vinoon ja lähelle. Huti ei oikein päässyt noudossa vauhtiinkaan kun kapula oli niin lähellä. Ihan siisti nosto ja palautus ravilla. Tarvitsi irroitukseen toisen käskyn :D Tässä oli hyvä perusasentoon siirtyminen eikä tullut haukkua.

Tunnari (9) : Sais mennä ripeemminkin kapuloille, mutta ihan ok. Työskenteli siististi ja vähän varovaisen näköisesti. Palasi heti omalle ja otti sen kun huomasi sen. Palautus ravilla. Eteentulossa ei tullu haukkua, mutta ennakoi perusasennon. Ja eteen istuminen oli taas tosi vino.

Kaukot (5) : Nää meni ihan pipariks :D Ei noussut ekalla käskyllä ja sen jälkeen ei meinannut enää pysyä asennoissa vaan teki vähän omaa sarjaa. Tekniikka hajosi ihan totaalisesti ja tuli aika paljon eteenpäin. Tästä olis kyllä pitäny antaa nolla.

Ruutu (10) : Meni ihan iloisesti ruutuun ja hyvin takarajalle. Reagoi stoppiin aika huonosti ja maahanmeno oli kankea. Ihan ok.

Kokonaisvaikutus (9) : Tuomari sanoi, että muuten kuulemma oltais tehty ihan kympin sarjaa, mutta haukkujen takia piti tiputtaa pistetä. Myöskin kokonaisvaikutuksesta 9 sen takia :D No olihan siinä vähän muitakin virheitä, mutta...

Tällä loistosuorituksella saatiin yhteensä 284 pistettä KP VOI1 ja luokkavoitto 12 koiran porukassa :D En tiiä oliko tää nyt ihan ansaittua, mutta kun arvostelusta ei voi valittaa, niin tähän on tyydyttävä ;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti