25. kesäkuuta 2016

Torstai 23.6.2016

Oman ryhmän treenit. Oltiin taas uimiskalla nurtsilla ja oli vähän sateinen päivä, joten oli hyvät treenit :)

Huti


Seuruu: peruutusta ja liikkeellelähtöjä
Otin Hutin vähän huonolla valmistelulla treeniin ja se kostautui heti seuruussa. Peruutuksessa tuli koko ajan jotain ääntä eikä pystynyt myöskään ottamaan yhtään askelta eteenpäin ilman, että valui taas eteen.

Kaukot: läheltä M-I ja S-I
Ihmeen hyvin teki nyt maasta istumaan nousuja kun ei olla tehty näitä nyt yhtään pitkään aikaan. Tietysti kun etäisyyttä on 1 metri, niin voisi ehkä tehdä vähän ylikin, jotta se kantaisi sinne 15 metriin, mutta hyväksyin nyt nämä, kun kriteerit periaatteessa täyttyivät. Myös S-I vaihtoa teki jonkun kerran oikein hyvin. Eikä jumittanut.

Tunnari: Kokonaisena...taas.... :/
Ekalla toistolla tuli heti omalle, nosti sen, pudotti ja alkoi sen jälkeen vasta etsimään. Toi lopulta kuitenkin sen oman. Tehtiin uudestaan ja nyt oli parempi. Osui taas ihan vahingossa ekana omalle, mutta ei lähtenyt nyt enempää tarkistamaan, vaan otti heti. Nyt kyllä alkaa tuo liikken loppu olla aika huono... Pitää kapulaa suussaan ihan miten sattuu ja tulee vinoon ja törmää ja.... :P

Luoksetulo: Käskytettynä läpijuoksuja
Vieläkin selvästi odotti stoppia, mutta tuli kuitenkin hyvällä laukalla ja hyvällä ilmeellä. Tehtiin 2 toistoa.

Vaikka Huti oli periaatteessa ihan hyvän tuntuinen, niin oikeasti kyllä annan sille aika paljon periksi... Pitäisi paljon enemmän keskittyä nyt noiihin liikkeiden väleihin, koska nytkin kun siirryttiin tunnarista luoksetuloon, niin kontaktista ei ollut mitään tietoa. Kyttäsi vaan ihan hulluna ruutua enkä saanut enää rehellistä kontaktia liikkeen alkuun.


Vipa

Seuruu
Vähän mua kyllä nyt mietityttää tuo pyllyn laahaaminen... Jääkö sen seuruu tuollaiseksi vai alkaako se kävellä, kun nameista luovutaan? Muuten Vipa oli nyt  kaikenkaikkiaan tasaisemman oloinen kuin viime treeneissä. Ei ehkä pomppinut juurikaan ja pääkin oli vakaampi. Nyt tuli kyllä mieleen, että ollaan ehkä tehty turhan paljon taas suoria pätkiä. Välillä olisi varmasti hyvä tehdä ihan käännöksiä paikallaan ja sivuaskelia ja peruutusta ja kaaria ja kaikkea. Ne auttaisi Vipaa hahmottamaan paremmin oikeaa paikkaa.

Maassa pysymistä
Maassa pysymistä tehtiin nyt namikipolla. Tästä löytyikin heti uusi haaste. Vipa unohti heti kipon, kun menin sen viereen, jolloin se otti muhun katsekontaktin. Jos ja kun teen näitä lisää, niin päästään varmaan pian käskiksi jänniin kysymyksiin... Tuleeko Vipasta kyttääjä vai osaisinko kerrankin opettaa jonkun koiran kuuntelemaan ja pitämään kontaktia muhun? :D

Eteentuloja
Tehtiin lyhyellä matkalla niin, että appari nappasi aina valjaista kiinni. Muutama hyvä ja muutama vähän huono toisto :/

Eteenmenoja
Lopuksi tehtiin pari eteenmenoa namikipolle. Nää oli ihan ok. Ehkä matkaa oli vähän turhankin paljon, kun ei edennyt ihan suoraan koko matkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti