23. kesäkuuta 2016

Maanantai 20.6.2016

PK-SMeihin ei nyt lähdetä, mutta tokon SM-kisoihin kyllä. Ollaan meidän yhdistyksen joukkueen varakoirana, joten vähän pitäis vissiin ruveta sitä tokoakin treenaamaan taas... Siispä käytiin maanantaina ottamassa vähän tuntumaa tokoon uimiksen nurtsilla :)

HUTI

Tunnari: kokonaisena liikkeenä
Tää oli ihmeen hyvä, kun ei olla sentään sataan vuoteen treenattu. Sain Hutin ihan tosi hyvään mielentilaan ennen treenin alkua ja se näkyi tunnarissakin. Huti oli rento, tarkka ja itsevarma. Palautuksessa taisi kyllä tulla vähän vinoon ja törmäsi pikkuisen, mutta muuten hyvä :)

Ruutu: eteenmenoa valmiille palkalle ja hetsattu ruutu
Sain Hutin viriteltyä tosi hyvin eteenmenoon, mutta harmillisesti lukitsi suunnan vähän vinoon. Ja vinoonhan se meni :( Juoksi kyllä ympyrän läpi, mutta sen verran reunasta, etten olisi millään saanut pysäytettyä nauhan sisäpuolelle. Uusinnalla menikin sitten suoraan, kun tiesi jo palkan paikan. Lopuksi otin vielä stoppauksen kanssa ja appari kävi viemässä lelun ruutuun ja päästin sinne. Treenattiin kerta vielä maahanmenoa kauempaa käskytettynä ja yksi sivulletuo vauhtipalkaten.

Ohjattu + merkki: merkkiä alustan kanssa, hetsaten ja sitten kapuloiden haut molemmin puolin.
Merkit oli aika huonoja... Eikä löytänyt vasenta kapulaa millään. Yritin korjatakin monta kertaa, mutta ei oikein meinannut onnistua. Oikea taisi onneksi onnistua ihan ekalla.


VIPA

Seuruu
Sain tätä vähän videollekin ja videon perusteella voin todeta, että muuten ihan hienoa seuruuta, mutta Vipa ei kyl juuri osaa kävellä seuratessa :D Ja mun käsi on todella helposti liian edessä. Ja kun musta tuntuu, että se häviää jonnekin mun selän taakse ja poikittaa ihan hurjasti oikealle, niin oikeasti se pitää vaan tosi hienosti vähän pyllyä oikealla. Eli silloin kun se tuntuu olevan liian takana, niin sillloin se on juuri hyvä :)

Ruutu
Laitettiin nyt sitten se alusta sinne ruutuun. Ihan hyviä alustellemenoja se teki vaikkei sillä selvästikään ole vielä mitään käsitystä koko asiasta :D Heitin sille palloa palkaksi, mikä on myöskin sen verran uusi juttu että ei oikein osaa vielä "haluta" sitä palloa. Mut eiköhän se siitä muotoudu :)

Eteentulot
Nää oli vähän huonoja enimmäkseen. Mulla on nyt vähän oma taktiikka hakusessa enkä meinaa saada ohjattua sitä perhanan pyllyä maahan riittävän hyvin. Lisää treeniä, lisää treeniä...

Eteenmeno
Loppuun tehtiin vielä parit eteenmenot namikipolle. Näyttää ihan lupaavalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti