29. kesäkuuta 2016

SM-treenit 26.6.2016

Me saatiin ihanalta Ilmajoen kunnalta treenivuoro Honkalanmäen urheilukentälle ja pistettiin pystyyn oikein kunnon SM-meininki! :) Porukkaa oli mukavasti paikalla ja viritettiin kehät ja kaikki. Sääkin oli mukanvan kuumaa, kuten SM-kisoissa usein on, joten olosuhteet vastasivat niin hyvin kisatilannetta kuin ne treenioloissa voivat vastata. Niinpä päätin tehdä Hutin kanssa kaikki liikkeet läpi jaettuna neljään kehään + paikkis, joka tehtiin ihan lopuksi.

Hirveen häävisti ei liikkeet sujuneet, mutta nyt ainakin tietää mitä treenata..

Ruutu
Eteenmeno oli yllättävän suora, mutta Hutipa ei pysähtynytkään ihan samaan malliin kuin yleensä. Reagoi pienellä viiveellä käskyyn ja pysähtyi selvästi ringin ulkopuolelle. Korjasin takaisin ympyrään ja lähetin ruutuun. Ruudussa sitten menikin pysäytyskäskyllä suoraan maahan. Ja sivulletulo tuntui vähän huteralta.


Ohjattu
Tää tuntuu olevan nyt todella hukassa. Huti ei fokusoi yhtään merkkiin, vaikka miten virittelen. Lähtee kyllä jotenkin merkille vaikkei siltä tunnukaan. Kaaret kapuloille on aivan hukassa. Nyt vaan käntyi ja lähti kohti keskikapulaa. Sain kyllä korjattua ihan siististi. Palautus aika huono.

Luoksetulo
Välillä jo treeneissä luulen, että tää on jo ihan hyvällä mallilla, mutta koetreeneissä tulee helposti esiin jotain sellaista mitä ei yleensä treeneissä esiinny. Hutin keskittyminen hajaantuu aika pahasti tuollaisissa olosuhtuessa eikä se kuuntele tippaakaan. Nytkään ei reagoinut mun mielestä yhtään mitenkään ekaan stoppikäskyyn. Karjuin uuden käskyn vähän kovempaa heti perään ja siihen sitten jo vähän heräsi. Maahan suht ok, ottaen huomioon, että valuneen stopin takia oli jo tosi lähellä toista merkkiä. Eteen tullessa oli jo vähän nihkeä. Otin vielä luoksetulon uudestaan ja oli vieläkin vähän muissa maailmoissa, mutta pysähtyi kuitenkin yhdellä käskyllä nyt.

Tätä on vähän vaikea treenata, kun treeneissä keskittyy yleensä hyvin muhun ja reagoi käskyihin hyvin.

Kiertonouto
Tässä tuli heti merkin tarjoamisongelma esiin kun oli vähän painetta alla. Pysähtyi siis tötterölle :/ Tää on vähän ärsyttävä ongelma kun tää ei tuu kauheen hyvin treeneissä esiin.... Luoksetulo-käskyllä tuli hyvin ja stoppasi myös hyvin. Nouto ihan ok, vaikkakin tästä puuttuu selvästi rutiinia. Ja eteentulo on ihan sairaan ruma.

Kaukot
Ekalla kerralla ärsyttävästi jumitti/teki väärin ainakin kaksi vaihtoa. Otin saman sarjan uudestaan ja sitten pystyi tekeään koko sarjan. Karjuin kyllä ihan hullun lujaa taka-käskyn, muuten ei ois varmaan mennyt. Tekniikka piti kuulemma myöskin, paitsi M-I oli vähän huono.


Seuruu
Mitähän tästä nyt sanoisi....? Oli ainakin tosi edessä melkein koko ajan. Peruutus oli todella huono. Tää koeseuruu menee oikeastaan vaan huonommaksi mitä enemmän mä sitä treenaan...

Tunnari
Olin aika varma, että ei tee tätä kunnolla, kun oltiin jo neljättä kerta kehässä ja Huti oli jo selvästi väsynyt. En saanut kunnolla pidettyä kontaktia yllä kun tultiin aloitukseen. Huti teki silti yllättävän hyvän tunnarin. Kävi tosi huolellisesti kapuloita läpi, mutta taisi ottaa oman suht nopeasti kun löysi sen vihdoin. Ja palautus oli tosi hyvä! Hyvä ilme ja rento laukka :)

Zeta
Seuruu oli ihan hirvittävän huonoa. Ei pysynyt oikein mukana käännöksissä ja huononi joka asennon jälkeen. Jouduin  käyttämään aina paljon ääntä, että sain menemään vikalla pätkällä maahan. Mutta meni. Ja teki kaikki muutkin asennot oikein tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti