2. maaliskuuta 2016

Viikon 8 yhteenveto

Treenit jäi aika vähiin tällä viikolla. Kaksi treeniä eikä yhtään kokeenomaista.

Ollaan treenattu vaan näitä liikkeitä:

Tunnari: 2
Tunnarissa on ehkä vihdoin tapahtunut jotain edistymistä? On vielä aika varovainen kapuloilla, mutta selkeitä epäonnistumisia ei ole tullut nyt. Kokeessa teki ihan kohtuullisen hyvän tunnarin ja nyt kaksi treeniä sen jälkeen on olleet ihan hyviä.

Eteenmeno: 1
Tässä on tullut todettua lähinnä se, että ei toimi :/ Ei toiminut kokeessakaan eikä toimi treeneissäkään. Huti ei osaa mennä suoraan ellei sillä ole edessä mitään kohdetta. Eikä minulla ole mitään hajua, miten sen sille rakentaisin :(

Kaukot: 2
Kaukojen tekniikka on kyllä parantunut nyt huimasti. Huti pystyy tekemään jo 15 m matkallakin oikealla tekniikalla S-I vaihdon. Mutta... Ei toimi vielä lähelläkään kokeessa. Menee aina vaan jumiin. Treeneissä saadaan sama jumitusmielentila hyvin esiin kun häiritään oikein kunnolla. Niin että häiriöt on tosi lähellä. Tuo jumitusmielentila pitäisi saada purettua pois ennen kun on mitään toivoakaan, että kaukot onnistuisivat kokeessa.

Zeta: 1
Olin vielä ihan toiveikas tämän suhteen jossain vaiheessa, mutta nyt tuntuu taas että ei toimi. Kokeessa ei pystynyt toimimaan enää viimeisellä pätkällä ja teki vääään asennon. Treeneissä tulee myös ilmi että joka asennon ja joka käännöksen jälkeen on aina vaan huonompi. Tuosta mukaanotosta pitäisi saada rakennettua nostava elementti sen sijaan että nyt se laskee sitä..

Niitä pitää ehkä kuitenkin treenata erikseen eikä niin, että lähden liikkeelle perusasennosta, seuruutan, käsken asennon jne. Jos on huono, niin huononee vaan entisestään eikä palkkaaminen pelkästään luo parempaa mielentilaa.

Vähän synkältä kuulostaa meidän treenit, mutta tässä on oikeastaan ne pahimmat ongelmaliikkeet. Nämä kun saisin kuntoon, niin kokonaisuus olisi jo oikein kiva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti