28. helmikuuta 2016

sunnuntai 28.2.2016

Tänään meillä oli taas maneesitreenit :) Huti oli ihan tosi kivan tuntuinen vaikka jumittikin kaukoissa. Se oli tosi innoissaan ilman mitään ihmeempiä virittelyjä. Seurasi hyvin kaikki liikkeiden välit ja oli skarppina aloituksissa.

Tunnari
- Koemainen
- Palkkaa jos/kun nostaa laukan

Oli ihan ok. Merkkasi omaa muttei ottanut heti. Tarkisti vielä ja toi sitten oman. Lähti melkein heti laukalla tuomaan, joten myöhästyin vähän mun palkkauksessa.

Eteenmeno
- Näytä palkka ekalla kerralla
- Jos tekee hyvin, niin toiseen suuntaan valmiille palkalle

Tehtiin kaikki toistot n. 10- 15 m irti kulmasta, koska Huti lukitsee mielellään kulmia. Nytkin vaan katsoi kulmaa, vaikka palkka oli käyty viemässä yhdessä. Ja ne loput toistot meni vieläkin huonommin, kun palkka oli valmiina. Täytyy nyt vaan ottaa tässä askel taaksepäin, koska Huti ei selväästikään oo ymmärtänyt tätä juttua.

Kaukot
- Häirittynä ja käskytettynä
- S-I-M-I-S-M järkkää

Saatiin taas hyvät jumitukset aikaisiksi. Kaukaa en saa sitä millään toimimaan, joten tulin sitten lähemmäksi käskyttämään. Niin saatiin vähän onnistuneempia suorituksia. Vaikein häiriö oli se kun appari heilutteli namirasiaa ja availi sitä ihan Hutin vieressä. Keskittyi vielä muhun kun käskytin, mutta kun sanoin "jess", niin alkoi tuijottaa vaan sitä apparin namikippoa eikä yhtään "tullut mua vastaan" kun tulin palkkaamaan. Näitä pitää tehdä kyllä lisää. Teki muuten silti välillä ihan sika hyvin maasta istumisia! Ei kylläkään aina, mutta välillä. Ja tyhmänä en palkannut niitä jos en ollut suunnitellut :/

Voi kun saisin Hutin vielä joskus tekemään kokeessakin tälläiset kaukot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti