12. maaliskuuta 2016

Perjantai 11.3.2016

Käytiin treenaamassa Vaasassa VAS:n hallilla. Oli kiva päästä taas uuteen paikkaan treenaamaan :)

Huti teki kaksi kierrosta ja Vipa yhden.

HUTI
Kiertonouto
- Kokonaisena käskytettynä
- Jos kaikki ei onnistu, niin hinkataan niitä sitten
Tässä meni ekalla kerralla oikeastaan kaikki pieleen :D Huti ei selvästikään osaa tätä liikettä vielä kunnolla ja tauko näkyy heti. Ensinnäkin kiersi törpön lisäkis mattorullan, joka oli tötterön takana. Ei osannut istua vaan jäi varmaan seisomaan (?) ja sitten tuli vielä esteenkin ohi. Uusinnalla sujuikin sitten paljon paremmin. En nyt muista onnistuiko se istuminen kuitenkaan yhdellä käskyllä, mutta muuten kaikki onnistui.

Tunnari
- Kokonaisena käskytettynä
Tämä oli taas ihmeen hyvä! :) Vaikka oli vieras paikka ja myös vieras liikkuri Hutille. Meni kotuuhyvin kapuloille, otti oman ja lähti tuomaan sitä iloisesti ja laukalla. Pudotti kylläkin kapulan törmätessään muhun eikä heti hoksannut tarjota kapulan nostoa, tuijotteli vaan iloisesti mua :) Mutta en kyllä edes muista koska oltais tehty tätä liikettä loppuun asti. Kokeessa ainakin :D Että ei voi ehkä syyttää koiraa ;)

Kaukot
- S-I-vaihtoa
Nämäkin onnistui suht hyvin. Tein vähän eri matkoilta ja palkkasin kehun ja kurren avulla. Kaukaa tehtynä M-I oli vähän huono. Niitäkin pitäisi vielä muistutella...

Ohjattu
- Ensin merkkiä ja sitten koko liike käskytettynä
- Alusta merkin taakse
Merkit ei olleet edes ihan surkeimmasta päästä, mutta nouto meni vähän mönkään. Oikea kapula oli vähän hankalassa paikassa eikä Huti mennyt ihan riittävän pitkälle suoraan kapulaa kohti ja lähti sitten kaartamaan keskikapulalle kun ei muutakaan osunut näkökenttään. Uusinnalla onnistui.

toinen kierros

Eteenmeno
Näitä tehtiin taas samaan tyyliin kuin tähänkin asti. Käytiin viemässä yhdessä palkkaa ja sitten koitettiin lähetyksiä valmiille palkoille. Ruutu osoittautui vaikeaksi häiriöksi kun se oli muutaman metrin päässä eteenmenopaikasta. Lukitsi ruudun ja lähti sinne. Muuten kaikki suurinpiirtein sujui.

Vipa

Vipa oli taas pätevä pikkuinen <3 Se lähti aluksi hyvin leikkimään, mutta kohta oli taas suu veresssä eikä enää tarttunut leluun kunnolla, joten siirryttiin nameihin. Tehtiin ensin vähän seuraamista. Vipa tarjoaa jo hienosti seuraamista vaikken sitä enää imuttaisikaaan. Osaa tehdä jopa käännökset molempiin suuntiin hyvin ilman kädellä ohjausta. Kavereilta sain vähän noottia mun kävelystä. Harpon kuulemma kauheaa vauhtia eteenpäin, jolloin Vipa joutuu pomppimaan seuratessaan. Tasoittui heti kun otin pienempiä askeleita.

Tehtiin myös sivulletuloja. Ensin ohjasin vähän kädellä ja sitten vaan pidin tyhjän käden paikoillaan ja lopuksi siirsin käden kokonaan pois selän taakse. Vipa tuli joka kerta ihan hyvään paikkaan eikä apujen häivitys tainnut juuri muuttaa sen suoritusta. Vipalla alkaa siis olla jo ihan hyvä käsitys tuosta peruseasennosta :)

Lopuksi tehtiin vielä luoksetuloja ja ruutua ja muutamat maahanmenot. Niissä ei mitään ihmeellistä. Pitää vaan tehdä lisää ja lisää ja lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti