4. maaliskuuta 2016

Maanantai 28.2.2016

Eteenmenoja
- Palkka saa olla valmiina, mutta tee ihan tosi lyhyellä matkalla aluksi
- Jos mahdollista, niin palkka niin ettei näy koiralle virityksissä, mutta näkyy kun ottaa muutaman laukan
Piiloteltiin namialustaa rimojen taakse. Ei olis ehkä ollut edes tarvetta, koska Huti ei tuntunut näkevän niitä kovin kaukaa. Tehtiin tosi lyhyellä matkalla. Katseen kohdistaminen suoraan on vielä aika hakusessa, mutta meni noilla matkoilla kuitenkin riittävän suoraan...?

Zetaa
- Mukaanottoja
- Aina käännös heti ja palkka vaan sillon kun kääntyy kunnolla
- Jos ei käänny hyvin, niin uudestaan!!
- Ensin vasemmalle ja sitten oikealle
Tein alun ihan liikkeenomaisesti ja Huti jäi vähän huonoon mielentilaan istumaan. Jo lähdöt oli huonoja ja sitten se on vielä epävarma asennostakin ja jätettäessä rupeaa haukottelemaan. Ei siis tehnyt kovinkaan hyviä mukaanottojakaan. Yritin sitten saada yleistä asennetta paremmaksi ja niin sainkin tehtyä jonkun hyvän maahanmenon mistä sitten palkkasin. Lopetin sitten koko treenin, koska suunnitelma ei vaikuttanutkaan hyvältä.

Jos lähtökohtaisesti asenne on huono, niin en varmasti saa sitä palkkaamalla tai vaatimisellakaan paremmaksi. Ongelmallista on, että olen ihan alunperinkin opettanut Hutille tosi huonot jäävät, jonka takia niissä on huono mielentila. Nyt tuota mielentilaa on aika vaikea enää muuttaa ja vielä kun seuruunkin mielentila vaikuttaa niihin... :/

Kaukot
-Reiluilla häiriöillä
- Oo ite sen verran lähellä, että tulee onnistumisia
Saatiin taas hyvät jumitukset aikaan. Pahiten jumitti nyt seisomisesta maahanmeno. Maasta istumiset oli olosuhteisiin nähden aika hyvät. Aika paljon jouduttiin ottamaan uudestaan ennen kun pääsin palkkaamaan, joten lopetettiin sitten siihen. Hutin oli myös todella vaikea vapautua kaikkien häiriötavaroiden keskellä kun vapautin sen. Jatketaan siis samalla teemalla huomennakin.


Vipakin pääsi treenaamaan. Ollaan tehty vähän kotona nyt kapulannostoja naksuttelemalla, joten ajattelin kokeilla nyt vauhtinoutoja uudestaan. Vipa lähti jo huomattavasti paremmalla ajatuksella nyt noutamaan. Sen sijaan kapulasta irrottaminen oli vähän hankalaa. Mutta jotain oivalluksia tuli ehkä siihenkin nyt. Tehtiin myös vähän luoksetuloja ja seuraamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti