10. maaliskuuta 2016

Tiistai 8.3.2016


Maneesitreenit jälleen :)

Eteenmeno
- Ainakin eka käydään laittamassa yhdessä palkka
- Jos tuntuu, että lukitsee katseensa kutakuinkin suoraan niin sitten koitan lähettää ja jos ei näytä hyvältä, niin käydään suosiolla katsomassa palkan paikka.
Nää oli ihan ok:t, mutta en ole ihan varma että johtaako tämä mihinkään. Nyt varmaan joka kerta palkkarasia näkyi sen verran että Huti saattoi ehkä lukita kipon kohteeksi. En ole ihan varma tästä, mutta luulen niin.

Zeta
- Mukaanottoja maasta
- Heti käännös vasemmalle ja jos tekee hyvin, niin kehu ja palkka siitä
- Jos tuntuu tosi huonolta eikä millään pysty kääntymään, niin sitten niitä ei tehdä vaan palkataan siitä että edes lähtee mukaan.
Nää oli yllättävän hyviä nyt. Kääntyi ihan todella hyvin heti mukaanoton jälkeen. Kokeilin tehdä myös istumisesta ja oli edelleen hyvä. Sitten koitin pientä viivettä ennen käännöstä ja silti pystyi kääntymään. Jes! :)

Luoksetulo
- Käskytettynä alku ja stoppi ja siitä vapaustus apparille taakse JOS tekee hyvän stopin. Jos ei niin sitten vaan uusitaan.
- Kun stoppi on onnistunut, niin sitten myös maahanmeno ja siitä palkka ja  vielä eteen ja palkka
- JOS ei jouduta hirveesti tappelemaan, niin lopuksi voisi ottaa myös kokonaisena liikkeenä.
Eka stoppi oli vähän huono, mutta päästin palkalle silti, koska en kertakaikkiaan nähnyt niin kaukaa miten teki. Uusinnalla stoppasikin sitten todella hyvin. Maahanmeno meni ekalla kerralla mönkään. Jäi vaan hölmönä seisomaan, kun ei yhtään kuunnellut. Uusinnalla meni yhdellä käskyllä maahan. Lopuksi tehtiin vielä kokonaisena liikkeenä ja se oli oikeastaan ihan tosi hyvä! :)

Kaukot
- Käskytettynä n. 10 m päässä
- Ei häiritä nyt
- Palkkaa hyvin aina kun tekee hyvin :)
Tehtiin näitä vaikka kuinka paljon. Mokasi välillä, mutta myös onnistui. Palkkasin tyhmästi liian nopeasti ja niin että sai rynnätä eteenpän, jolloin seisomasta istuminen hidastui entisestään eikä Huti enää meinannut tehdä niitä loppuun asti.

Toinen kierros
Mun ei pitänyt tehdä toista kierrosta ollenkaan, mutta sitten ajattelin tehdä kuitenkin vielä vähän kaukoja ja ruutua. Niiden kaukojen kanssa sitten tapeltiinkin vaikka kuinka kauan. Tehtiin ainakin sata kertaa uudestaan ja aina vaan S-I:ssa jumitti. Ei onnistunut sitten millään. Meinasi vähän hermo mennä, mutta onneksi ei mennyt kuitenkaan.... Toivottavasti kokeessa on i-s-m eikä s-i-m järkkä....

Lopuksi lähetin vielä ruutuun missä odotti frisbee ja toisen kerran tyhjään ruutuun ja käskin maahan, vaikka olisi pitänyt palkata seisomisesta, koska meni todella hyvin ruutuun ja jäi hienosti seisomaan. Kutsuin vielä sivulle ja palkkasin vauhdista. Taidan jättää tämän viimeiseksi ruututreeniksi ennen koetta, joten saapa nähdä meneekö heti maahan ja varastaako sivulle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti