24. maaliskuuta 2016

Keskiviikko 23.3.2016

Tänään oli taas pitkästäaikaa arvontapäivä <3

Arvottiin neljä liikettä:

Kiertonouto (M): Tää oli ihan täysi toisinto kokeesta paitsi että nyt tajusin käyttää heti ekana oikeaa luoksetulokäskyä, jolla sain Hutin myös tulemaan luokse. Pysähtyi siis oma-aloitteisesti merkille. Ei siis ollut mikään koetilanteesta johtuva satunnainen virhe vaan ihan oikea ongelma joka pitää nyt työstää pois. Oli hyvä että tuli esiin!

Ruutu: Tämäkin oli ihan samanalainen suoritus kuin kokeessa :D Eteenmeno onnistui taas yllättävänkin hyvin ja juoksi hyvin ruutuun. Ja TAAS VARASTI SIVULLE :( Tämä täytyy nyt otta myöskin treeniin.

Tunnari: Tunnari sujui onneksi paremmin kuin kokeessa. Teki ihan ok tunnarin. Vähän varovainen, mutta kelvollinen.

Zeta (M-S-I): Zeta oli todella hyvä! Kaikki asennot oikein ja seuruu tuntui pitkästä aikaa todella hyvältä. Huti oli paljon ryhdikkäämpi eikä niin kyttäileväinen kuin yleensä. Käännöksetkin teki hyvin. Tähän oli hyvä lopettaa ja palkata :)

VIPA

Vipa ei sentään tehnyt vielä evl-liikkeitä kokeenomaisesti. Mutta treenailtiin me vähän :) Vipa teki vähän seuraamsta, noutoa, keirtoa ja eteentuloja.

Seuruuseen muutamia havaintoja:
- En saa tehdä niin pitkiä pätkiä kerralla. Vipa ei oikeasti osaa vielä niin hyvin kuin miltä se näyttää. Saan sille heti huonon mielentilan kun se joutuu liian vaikean tehtävän eteen ja yrittää silti. Ja paikka ei ole vielä mikään varma, niin nyt se saa elää liikaa kun pätkät on pitkiä eikä ole apuja. Malttia siis ohjaajalle :)
- Palkkauksen kanssa pitää olla tarkkana ettei palkka tule siitä että koskee mua. Vipa on niin yritteliäs että alkaa varmasti painaa, jos saa palkkaa koskemisesta. Ja sitähän me ei haluta :)

Noudoissa alkaa olla jo ihan hyvää ajatusta. Tarttuu mielellään kapulaan ja on oivaltanut että siitä saa palkkaa tai kapulakin voi olla palkka :D

Kierrot sujui nyt ihan huikean hyvin. Vipa lähti hyvin kiertämään jo aika pienilläkin avuilla. Eikä nyt kaatanut tötteröäkään kertaakaan, vaikka oli meillä kyllä ne aputolpatkin vielä.

Loppuun vielä muutamat eteentulot apujen kanssa. Niihin pitää nyt ruveta keksimään keinoja millä saisin apuja häivytettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti