24. maaliskuuta 2016

Maanantai 21.3.2016

HUTI


Tunnari
- Kokonaisena liikkeenä ja käskytettynä
- Kehu ja palkka vasta edessä
Tunnarit oli vähän hankalasti agilitykeppien ympärillä. Huti merkkasi ensin omaa, mutta ei ottanut heti ja lähti vielä etsimään. Nosti kerran jotain väärääkin, mutta jätti sen ja toi oman lopulta.

Otettiin uudestaan vähän eri suunnasta ja oli huomattavasti parempi. Edelleen vähän varovainen, mutta nyt otti oman kun löysi sen.

Kaukot
- M-I ja S-I vahtoja läheltä
- Vahvista kaikki hyvät ja uusiksi, jos ei ole hyvä

Rupesin aika vaativaksi kun Huti teki aika hyvin :D Jokainen istuminen oli sillälailla kriteerien mukainen, että nousi yksivaiheisesti, reippaasti ja kunnolla istumaan. Rupesin sitten reilusti nillittämään sille siitä, että jätti toisen etujalan vähän edemmäksi kuin toisen :D Sen siitä saa kun tekee kympin kaukot, vaatimukset vaan nousee ;D

S-I vaihdoissa on enemmän laadullista vaihtelua edelleen. Mutta teki ihan ok.

Zeta
- Mukaanottoja maasta
- Palkka heti mukaan lähdöstä, jos lähtee hyvällä asenteella
- Jos ei lähde, niin sitten...?
Onnekis nämä sujui nyt hyvin, koska suunnitelma B jäi näköjään vähän puolitiehen :'D. Lähti joka kerta hyvällä asenteella seuraamaan ja kääntyikin hyvin sen kerran kun testasine. Hyvä Huti! :)

Eteenmeno
- samaan tyyliin kuin ennenkin
Nämä oli pääsääntöisesti ihan ok. Jollakin kerralla ei nähnyt namialustaa ja lukittautui vähän sivummalla oleviin esteisiin ja meni aika vinoon. Ja viimeisellä toistolla oli jo niin pahat kyttäykset päällä, että kielsin vähän kun ei meinannut pitää kontaktia kun lähestyttiin aloituspaikkaa. Huti luuli sitten, että olin kieltänyt sitä namialustan katsomisesta, joten en meinannut saada sitä millään lukittautumaan mihinkään kun se yritti vartavasten olla katsomatta kiellettyä alustaa :D Sain kuitenkin vahvistettua sen lopulta. Mutta pitää olla tosi tarkkana näissä ja todella selkeä, että Huti ymmärtää mitä siltä haluan.

 

VIPA

Vipakin pääsi treenaamaan. Ensin leikittiin ja sitten ruvettiin treenaamaan :)

Liikkeiden aloituksia
- 3 kpl
- Sivu ja kehu ja siirtyminen uuteen paikkaan
Vipa teki ihan pätevästi sivulletuloja (keskimmäisessä jäi kylläkin vähän liian taakse ja piti korjata :O) ja oli hyvin mukana, mutta se puree mua kun vapautan sen ja kehun O____O Ja siis ihan silleen, että jos ois kesä ja ohuet vaatteet niin vois vaikka sattua :D En oikein tiennyt miten tähän olisi pitänyt reagoida, joten palkkasin siitä :'D

Luoksetulo
- 2 tai 3 kertaa
- vauhtipalkka lelulla
Tähän asti oon palkkaillut vaan namilla luoksetuloista ja nyt kokeilin ekan kerran lelua. Hyvin palkkautui lelulla ja leikki. Tehtiin 2 toistoa ja tuli molemmat hyvin.

Merkin kierto
- Ensin tarjoamalla ja sitten kiinnipitäen ja käskyllä saa lähteä
En oo tehnyt tätä enää pitkään aikaan kotona kun musta on tuntunut, että Vipa mielellään vetää koko tötterön kumoon kun kääntyy niin tiukasti. Ja niin kaatoi nytkin joka kerta tötterön kun tehtiin ihan läheltä. Sitten kun päästiin ottamaan välimatkaa, niin ongelma tuntui vähän pienenevän. Kun tulee kovempaa kohti merkkiä, niin ei pysty kääntymään ihan niin tiukasti kun ilman vauhtia. Joten tätä pitääkin nyt ruveta tekemään muualla kuin kotona jotta saan siihen vähän etäisyyttä. Laitettiin myös pituuden tolpat merkin ympärille että joutuu kiertämään edes vähän isommalla kaarella + merkki ei kaadu niin helposti. Mutta suurempi merkitys varmaan oli tuolla etäisyydellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti