30. maaliskuuta 2014

Vähän kokeenomaista

Tänään oli valmennusryhmän treeneissä hyvin tilaa tehdä kun oltiin Sarin kanssa kahdestaan. Kivaa välillä treenata vähän väljemmin :)

Olin suunnitellut Hutille vähän kokeenomaista settiä. Viime treeneissä treenikaveri moitti mua siitä, että palkkaan Hutia ihan koko ajan ja ihan joka asiasta... Pitää varmaan paikkansa ja ajattelinkin nyt alkaa kiinnittää tuohon asiaan enemmän huomiota. Muutenkin pitäisi tehdä Hutin kanssa huomattavasti enemmän kokonaisuuksia ja palkattomuutta.

Tehtiin ekalla kierroksella kokeenomaisesti seuruu, luoksetulo, tunnari ja kaukot.

Seuruu oli ihan perussettiä. Huti pysyi hyvin mukana ja kaikki askeleet ynnä muutkin oli suht ok, mutta se pään asento...

Luoksetulossa maahanmeno meni pipariksi. Huti jäi ensin hölmönä seisomaan maahan käskystä ja kun käskin uudestaan maahan, niin meni kyllä ja haukahti samalla oikein kunnolla. Ja kun kutsuin vielä luokse, niin luikahti taas itse melkein heti sivulle. Tästä annoin jo vähän palautetta ja otin koko liikkeen uudestaan. No sitten Huti ei lähtenyt enää liikkeelle ekasta käskystä. Nousi vaan seisomaan. Kutsuin uudestaan ja nyt teki loput asiat kiltisti. Stopit oli molemmilla kerroilla tosi huonot. Niitä pitäisi nyt treenata paljon.

Tunnari oli muuten oikeastaan tosi hyvä, mutta otti taas tunnarin pillinä suuhun :(

Kaukot muuten hyvin, mutta ei pysty vieläkään tekemään I-S vaihtoa kaukaa... Tätä pitää treenata vielä paljon.

Tokalla kierroksella tehtiin ensin vähän merkki- ja ruututreeniä alle ja sitten kokonaisena ja käskytettynä metallinouto ja zeta.

Metallinouto oli ihmeen hyvä. Huti jopa piti metallia kunnolla suussa luovutuksessa!

Zeta tehtiin ilman istumista. Asennot oli S-M-S. Ekassa seisomisessa korvat oli aika tiukasti taas taaksepäin, mutta Huti rentoutui loppua kohti. Viimeisessä seisomisessa ilme oli jo tosi hyvä. Palkkasin oikein kunnolla lopuksi. Mahtavaa oli, että Huti pysyi nyt molemmat seisomiset paikoillaan. Se nimittäin helposti kääntyy mun perään, jos on kovin epävarma. Ajattelin kokeilla Hutille tähänkin nyt "kisumisukuuria", eli teen liikkeen aina kokonaisena ja lopuksi saa huippupalkan. Josko ilme muuttuisi kun liikkeen loppuun tulisi kovia odotuksia hyvästä palkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti