30. maaliskuuta 2014

Hakutreenit

Eilen treenattiin hakua Hirvijärventien mutkassa. Lähden nyt lisäämään haukkuja sekä yliheittoja treeneihin ja vähentämään näköapuja. Siispä meidän treeni näytti eilen tältä:



Huti oli läpi treenin aika korkeavireinen, mutta oikein mukavan tuntuinen. Sopivan innokas, mutta kuitenkin kuuliainen ja keskittynyt.

Eka pisto meni todella hyvin. Huti upposi hyvin yli viiteenkymppiin vaikka ei ollut apujakaan. Olin alunperin suunnitellut toiselle pistolle näköavun ja yliheiton, mutta muutin lennosta suunnitelmaa kun eka pisto oli niin hyvä. Jätin siis yliheiton tekemättä ja avun antamatta. Tämän piston jouduin kuitenkin uusimaan, koska Huti lähti jostain syystä kääntymään taaksepäin. Muutaman korjauksen jälkeen kääntyi alueella eteenpäin ja löysi tiensä maalimiehelle. Kolmannelle pistolle otettiin apu ja kävin viemässä koiran alueen toiselle puolelle yliheittoa varten. Mun yliheitto oli taas niin surkea, että Huti lähti ihan minne sattuu. Eteni kuitenkin koko ajan syvemmälle, joten en ottanut pois. Löytyihän se mm sieltä vaikka pisto oli taas epämääräinen..

Jatkan varmaan noilla "avuttomilla" aloituksilla, ja lisään apuja ja yliheittoja loppuun päin. Noita yliheittoja pitää kyllä treenata paljon, koska niissä mä lähinnä häiritsen Hutia, enkä ohjaa. Myöskin niitä tyhjiä pitäisi alkaa ottaa ohjelmistoon, jos meinataan sinne kokeeseen pian mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti