12. maaliskuuta 2014

Keskiviikkotreenit

Tänää oli taas valmennusryhmän treenit. Viime kerrasta viisastuneena tein nyt vaan yhden kierroksen paikkisten lisäksi.

Istuminen: tehtiin istuminen niin, että piilo oli ihan koirien tasolla. Huti piti hyvin tassut maassa koko ajan. Ja istui muutenkin tosi hyvin. Kesto oli ehkä 1 tai 2 min.

Paikallamakuu: Tänään en mennyt piiloon ollenkaan, että pystyn sanomaan heti, jos meinaa liikahtaa. Mutta eipä tarvinnut sanoa. Huti makasi kuin tatti. Ja käskytyksetkin meni nyt hyvin.

Sitte tehtiin pienemmissä ryhmissä muita liikkeitä. Jatkettiin Hutin kanssa liikkeiden välien treenausta, metallia ja luoksetuloja.

Liikkeiden välit: Tein ekana kaksi aloitusta putkeen ennen kun palkkasin ja sitten vielä yhden. Muuten meni hyvin mutta haukku on kyllä herkässä... Heti kun käännyin seuraavaan aloituspaikkaan mennessä vähän vasemmalle, niin sieltä tuli RÄYH! Kesken kehujen ei onneksi kuitenkaan.

Metalli: Taas tehtiin vaan yksi toisto. Asenne oli hyvä, mutta mä olin niin nopee, ettei Huti ehtinyt edes nostaa koko kapulaa :D En ottanut silti uusiksi.

Luoksetulo: Näitä samaan tyyliin kuin sunnuntainakin. Olin ihan tyytyväinen. Huti ei oikein ehdi saada vauhtia noin lyhyellä matkalla, mutta se tekee kuitenkin hyvällä asenteella, joten se riittää mulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti