24. maaliskuuta 2014

Hakua ja tokoa

Tänään oli taas samat systeemit ku viime sunnuntaina: aamulla hakua ja illalla tokoa. Oon niin kaavoihin kangistunu, että tereenattiin hakua samlla alueella ja tehtiin ihan sama treenikin kun viime viikolla :D Eli neljä suoraa pistoa ylisyvällä, näköavuilla ja palkka haukun aloituksesta. Onneksi tällä kertaa tuli vähän onnistuneempia pistojakin kun viime viikolla.Eli nyt Huti meni melkein joka pistolla suoraan maalimiehelle eikä kääntynyt ennemmin tallausjäljille.

Mä oon ilmottanu Hutin jo yhteen kokeeseenki, joka on n. kahden kuukauden päästä. Pitäisi siis ehkä alkaa tehdä vähän muutakin kuin näköavuilla suoria pistoja.. Noita apuja voisi lähteä vähentämään alusta päin niin, että eka mm. olisi ilman apuja ja lopuilla avut. Jos se tekee hyvän piston, niin ensi kerralla 2 ekaa ilman apuja ja loput avuilla jne. Sitten voisi lisätä myös niitä tyhjiä alkuun. Niin ja sitten pitäis treenata niitä yliheittoja myöskin... Jaaa paria sataa muutakin asiaa :P

Illalla lähettiin sitten vielä hallille valmennusryhmän treeneihin. Tehtiin lyhyesti molemmat paikkikset. Makuussa käskytettiin vuorotellen, mutta Huti ei onneksi tällä kertaa noussut naapurin käskyllä, joten pääsin palkkaamaan. Muutenkin makuu ja istuninen oli hyviä.

Omalla vuorolla tehtiin liikkeiden välejä, seuruuta, metallia ja ruutua.

Liikkeiden välit ei nyt taaskaan toimi. Sain aluksi tehtyä hyvän rutiinin niihin, niin että vapautuksesta lähden kävelemään pientä ympyrää vasemmalle niin, että Huti pysyy mun vasemmalla puolella ja pyrkii vähän musta ohi. Treenasin tätä niin, että palkkasin aina oikeasta kädestä. Nyt Huti on jostain keksinyt, että se lähteekin vapautuksesta mun selän taakse ja nappaa palkan vaikka mun taskusta, jos mä en sitä sille anna. Tämä ei ole ollenkaan hyvä juttu, koska sitten me ollaan taas vastakkain ja sitten tulee niitä haukkuja. Mun piti treenata tälle rutiinille nyt jatkoa, mutta eihän siitä mitään tullut kun koko homaa meni jo heti aluksi pipariksi. Koitin sitten auttaa Hutia oikealle puolelle ja palkata siitä, mutta aika sitkeässä tuntui olevan se selän taakse meno. Täytyy nyt vaan keskittyä uudestaan tuohon vapatukseen ennen kun tässä voi mennä eteenpäin.

Seuruuta tehtiin vaan yksi pätkä käskytettynä. Seuruu on muuten ihan ok, mutta pää laskee aina liikkeelle lähdössä ja täyskäännöksissä. En jaksaisi nyt oikein kuluttaa aikaa ja energiaa näihin, kun tuntuu, että seuruussa on juuri tällä hetkellä tärkeämpiäkin juttuja treenattavana. Pitäisi mm. päästä tekemään pitempiä pätkiä käskytettynä. Mä sekoilen ite heti askelissa ja käännösissä kun ei ole rutiinia.

Metallia tehtiin nyt hypyn kanssa, mutta edelleen pitkällä matkalla ja hetsaten. Asenne oli hyvä ja palautuksessa piti hyvin kapulaa kunnes annoin pudottaa. Tää on selvästi mennyt eteenpäin. Jatketaan siis samalla systeemillä.

Lopuksi otettiin vielä ruutua. Ruudussa oli alusta ja juostiin sinne kilpaa. Tämä ei oikein toiminut. Mua häiritsee ihan hirveästi se, ettei Hutilla ole mikään kiire juosta tiettyyn paikkaan ja kääntyä nopeasti ympäri. Eikä tuo kilpaa juokseminen auta siihen. Ehkä pitäisi tehdä niitä paikkatreenejä vaan...?

Toisella kierroksella tehtiin tunnaria ja luoksetuloa. Näytin Hutille palkkapurkkia ennen tunnaria ja se taisi saada Hutin vähän turhan koville kierroksille. Toi kyllä oman, mutta oli hätäinen ja koski vääriin matkalla. Otettiin uusiksi ja edelleen koski vääriin etsiessään. Reagoi kuitenkin selvästi omaan ja toi sen. Palkkasin ja lopetettiin. Ei olla treenattu koko tunnaria moneen viikkoon eikä muutenkaan paljoa tauon jälkeen, joten oli ehkä vähän tyhmää hetsata palkalla ensin. Tätä pitäisi ehkä treenata useammin ja vähän myöhemmin lisätä niitä kierroksia.

Lopuksi otettiin vielä luoksetuloa. Tehtiin n. 15 m matkalla ja palkkasin enimmäkseen vauhdista. Kun tuli hyvin niin, käskin myös maahan. Ekalla kerralla oli niin ihmiessään, että ei mennyt maahan ollenkaan. Parin toiston jälkeen rupesi onnistumaan. Sain loppuun vielä yhden tosi hyvänkin maahanmenon tehtyä kun tein alle läpijuoksun ja seuraavalla kehuin hyvästä vauhdista ja käskinkin sen jälkeen vielä maahan. Huti teki tosi napakan maahanmenon kun vauhti oli kova. Lopetettiin siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti