6. huhtikuuta 2014

Ruokapalkan testausta

Treenattiin taas Hirvijärventien mutkassa. Tein Hutille kuuden maalimiehen treenin, jossa oli myös yksi tyhjä alussa. 2 ensimmäistä maalimiestä ilman apuja 50m syvyydessä ja loput 4 avuilla, ylisyvällä ja yliheitoilla. 

Huti sai tällä kertaa kahdelta ekalta maalimieheltä ruokapalkan kun tokotreeneistä oli jäänyt pari purkkia käyttämättä. Ruoka tuntui kelpaavan hyvin ja ehdin hyvin maalimiehelle ennen kun Huti sai purkin tyhjäksi. Ruokaa voisi hyvin käyttää jatkossakin palkkana, ainakin silloin kun on paljon maalimiehiä tai muuten pitkä treeni.


Tyhjällä Huti lähti melkein heti kääntymään jyrkästi aluetta eteenpäin ja oikaisi oikein kunnolla koko piston ja päästyään takarajalle, lähti sieltä taaksepäin kohti etukulmaa ja tuli omia jälkiään pitkin takaisin. Olisi pitänyt heti korjata eikä vaan katsoa, kun se tekee huonoa pistoa, kun jouduin kuitenkin ottamaan uusiksi :( Toisella lähetyksellä teki ihan hyvän piston.

Viidennestä pistosta (mm4) tuli kauhea tappelupisto. Huti kääntyi päättäväisesti ennen maalimiestä sivurajaa pitkin etukulmaa kohti. Kutsuin pois ja lähetin varmaan sata kertaa uudestaan ja aina sama juttu :( Lopulta mentiin yhdessä alueelle, lähemmäksi maalimiestä, ja siitä lähetys. Sitten löytyi. 

Hyvää tässä treenissä oli se, että yliheitot onnistuivat nyt jo ihan kohtalaisen hyvin melkein joka kerta ja lukuunottamatta tuota tyhjää Huti ei hirveästi leikannut nyt pistoja vaan upposi suhteellisen hyvin syvälle.

Hieman huolestuttavaa taas oli se, että Huti tuli tosi herkästi pistoilta pois, jos ei heti löytänyt. Vaikka oli ollut haamukin, niin silti. Tuntuu, että se on nyt aika herkkä mua kohtaan ja vähän turhankin tottelevainen. Jostain syystä minä olen nyt tärkeämpi kuin maalimiehet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti