14. maaliskuuta 2014

Maaliskuun koetreenit

Vaikka ei olla ehditty vielä montaa treeniä tehdä sairaslomailun jälkeen, niin mentiin silti koetreeneihin. Eniten ollaan nyt keskitytty liikkeiden väleihin ja niitä halusin nyt lähinnä testata.

Paikallamakuu: Ei voi kyllä sanoa, että Huti olisi mitenkään levoton paikallamakuussa. Teki tosi hyvän makuun mun mielestä. Sen sijaan käskyjen noudattamisen kanssa meillä on ihan oikeasti ongelma. "Maahan"-käsky vielä toimii, mutta Huti nousee ihan tosi herkästi ylös toisten "sivu"-käskyistä :( Sillä on varmaan pitkän suorituksen jälkeen niin kova odotus palkasta, että ponkaisee heti palkan toivossa ylös kun kuulee jonkun käskyn. Näitä pitää treenata!!

Paikalla istuminen: Tää oli tosi hyvä. Ei korjattavaa toistaiseksi :)

Sitten tehtiin omalla vuorolla kolme liikettä: Zeta, Luoksetulo ja kaukot. Liikkeet oli vähän hukassa pitkän tauon jälkeen kun näistä ei ole mitään treenattu nyt kokonaisena. Siksi helpotinkin edes sen verran, että luoksetulossa ei ollut stoppeja ja kaukoissa  vähän lyhyempi matka.


Zeta: Tää meni pipariksi jo heti alussa. Eka asento oli istu ja Huti jäi sisomaan. Seuraavana oli maahanmeno ja sen se kyllä teki, mutta korvat oli jo sen varran tiukasti takana, että arvasin miten viimeisellä suoralla käy... Huti kyllä pysähtyi käskystä, mutta kääntyi minua kohti kun kiersin takaa. 

Luoksetulo: Tää oli ihan ok suoritus. Vauhtia pitäisi tietysti saada lisää, mutta ihan iloisesti se sieltä laukkaili mun luo :) Sivulle siirtyminen tapahtui taas valtavalla loikalla...

Kaukot (s-i-m-i-s-m): Nämä menivät yllättävänkin hyvin. S-I vaihdossa Huti tietysti veti pyllyn alle kun ei muuta vielä osaa, mutta muut vaihdot se teki hyvin. Ja vaihdoissa oli sopivasti malttia nyt. Ei tainnut ennakoida yhtään vaihtoa (?).

Huti kulki koko koetreenin ihan hyvin mukana ja nuo vapautusrutiinit ovat ihan kivasti siirtyneet jo koetilanteeseenkin. Myöskään yhtään haukkua ei tullut missään vaiheessa. Mutta ilmeessä on silti vielä paljon parannettavaa. Videolta näkyy hyvin kuinka korvat on koko ajan taaksepäin eikä Huti ole yhtään avoin minua kohtaan. Nyt varmaan pitäisi treenata jatkoa tuohon vapautus/kehurutiiniin eli vapautuksen jälkeen pysäyttää liike ja lähteä siitä uudelleen liikkeelle. Nyt nimittäin nuo rutiinit perustuvat kaikki liikkeeseen ja mulla on koko ajan sellainen tunne, että en saa pysähtyä. Se ehkä luo myös Hutiin vähän kireän ja epävarman mielentilan?

Ja se video vielä: zeta-luoksari-kaket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti