3. joulukuuta 2013

SM-treenit

Tänään meillä oli ohjelmassa SM-joukkuetreenit hallilla. Päätettiin tehdä ekalla kierroksella koemaista ja tokalla sitten enemmän perustreeniä. Huti teki koemaisesti seuruun, luoksetulon ja kaukot.

Seuruu: Saatiin palautetta treenikavereilta, että meidän seuruu on mennyt eteenpäin :) En tiedä itse miltä se nyt näyttää (en edes näe pitääkö se koko ajan kontaktia vai ei), mutta ainakin se tuntuu siltä, että se pysyy pitkiäkin kaavioita jo mukana alusta loppuun eikä hidastelu ja jätättäminen enää ole meidän ongelmana. Joissain käännöksissä ja peruutuksissa oli jotain epätarkkuutta, mutta ihan ok suoritus tässä vaiheessa.

Luoksetulo: Yritin vähän liikaa varoa, etten pysäytä Hutia liian aikaisin ja sen seurauksena pysäytinkin sen ihan hiton paljon liian myöhään. Lopulta koko stoppi meni ihan pipariksi kun olin vaan ite niin pihalla. Maahanmeno oli sen sijaan ihan ok, mutta taaskaan Huti ei pysynyt edessä, vaan tuli siihen ihan vinoon ja sujahti samantien sivulle :( Tää alkaa jo ärsyttää...

Kaukot (I-S-M-S-I-M): Nää melkein onnistu jo! :D Huti teki ihan täydellistä sarjaa kunnes tuli S-I-vaihto. Huti teki sen huonosti ja siirsi jalat alleen. Huomasi ilmeisesti itsekin, että joku meni pieleen kun ilme oli sen näköinen. Ei kestänyt sitten enää oikein stä tilannetta vaan veti maahan liikkurin käsimerkistä.. Oon kuitenkin tyytyväinen tähän, koska vähä aikaa sitten homma kaatui jo ekaan ylösnousemiseen ja nyt se pystyy tekemään kuitenkin jo kaikkia muita vaihtoja jo suht varmasti, paitsi sitä S-I-vaihtoa. Eiköhän me saada pian sekin kuntoon :)

Toisella kierroksella tehtiin ruutua, hyppynoutoa ja zetaa.Otin sitten kuitenkin sen kosketusalustan treenilaatikosta ja tein sillä. Huti teki oikeastaan kaikki toistot tosi hyvin. Hyppynoutoa tein nyt hieman vähemmällä kehumisella ja hetsauksella. Toi kyllä kapulan mutta vaikeaa on... Lopuksi hinkattiin vielä zetaa ihan urakalla. aina meni joku asento pieleen ja jouduttiin ottamaan uudestaan. Palkkasin hyvin kaikki onnistuneet ja vahvistin seisomista etupalkalla. Lopuksi saatiin vielä tehtyä yksi kokonainen onnistunutkin suoritus. Ehkä se siitä vielä alkaa sujua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti