17. joulukuuta 2013

Eka EVL-koe

Käytiin tiistaina 17.12.2013 Kannuksessa tokokokeessa. Tuomarina Tiina Laakko.

Ei olla nyt pitkään aikaan käyty kokeessa, joten en oikein tiennyt mitä odottaa. Luotin kyllä siihen, että Huti osaa liikkeet, mutta millä mielellä se niitä suorittaa onkin ihan toinen juttu.. Mulle tuli vähän yllätyksenä, että Huti oli taas aika räyhäkäs. Se jopa vinkui paikallamakuussa eikä oikein kestänyt kehässä kehumista ja käskytystä liikkeiden välillä. Kokeen loppupuolella tuomari näytti meille keltaista korttia... :(


Paikalla istuminen (9): Oli kuulemma liikutellut tassuja.

Paikallamakuu (7): Oli kuulemma ollut levoton ja vinkunut (!).

Hyppynouto (6): Onnistuin lahjakkaasti heittämään kapulan ihan seinään ja patterin alle piiloon. Huti ei nähnyt kapulaa ja jäi hölmönä siesoskelemaan seinän viereen ja katseli ikkunasta pihalle :D Ajattelin jo ite, että liike meni nollille ja lisäkäskytin Hutin noutamaan kapulan. Saatiin tästä kuitenkin jopa pisteitä! :)

Tunnari (9): Tää oli ihan ok. Piste meni vauhdista.

Kaukot (9): Huti teki muuten hyvät vaihdot, mutta S-I vaihdossa veti pyllyn alle ja tuli vähän eteen. Eipä se paremmin vielä osaakaan.

Ohjattu (8,5): Merkki oli huono ja palautusvauhti olisi saanut olla parempi, muuten ihan ok.

Zeta (9): Järjestys oli I-M-S. Tästä saatiin ihmeen hyvät pisteet vaikka Huti teki maailman hitaimman istumisen ja vielä seisomisen kautta. Lisäksi siirsi tassua seisomisessa kun kiersin koiraa takaa.

Luoksetulo (8,5): Tää oli ihan ok. Stoppi olis voinut olla vieläkin parempi ja viimeinen luoksetulo nopeampi. Huti tuli taas kauhealla pompulla suoraan sivulle.

Ruutu (7): Merkki oli taas hidas, mutta Huti meni hyvllä vauhdilla ruutuun. Huti oli vähän epävarmana stoppauksen jälkeen ja meni ensimmäisellä käskyllä istumaan, joten jouduin antamaan kaksoiskäskyn. Sivulletulo oli tosi hyvä nyt.

Seuraaminen (8): Tuomari mainitsi tiiviydestä ja sanoi, että pari perusasentoa oli vähän vinoja.

Lopputulos oli 260,5 p. EVL1.

Toisaalta olen tyytväinen siihen, että Huti pystyy tekemään ykköstuloksen vaikkei mielentila olisikaan ihan kohdillaan, mutta ei sen kanssa kyllä ollut kovinkaan kivaa olla kehässä. Mutta oli silti tosi hyvä, että uskaltauduin menemään jo nyt kokeeseen, koska nyt tiedän mitä meidän pitää jatkossa treenata. Painopistettä pitää selvästi siirtää nyt liikkeistä liikkeiden väleihin. Liikkeet sujuu kyllä riittävän hyvin jo nyt ja toisaalta se liikkeiden viilaus ei siirry koetilanteeseen, jos mielentila ei ole hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti