7. joulukuuta 2013

agikisat ja tokotreenit jatkuu

Lauantaina jatkettiin Käpyn kanssa kisaamista. Tälle päivälle oli 2 starttia kolmosilla. Kun eilen tuli kaikilta radoilta hylly, niin nyt ajattelin ohjata Käpyä vähän enemmän varmistellen. Käpyohjauksella sainkin Käpyn menemään muuten puhtaan radan, mutta me saatiin yliaikaa! :O Suurin osa ajasta tuhrautui kepeillä, joita me ei osata. Ihme ettei tuomari antanut kepeistä virhettä koska Käpy tuli ekasta välistä varmaan metrin läpi... Mutta sain kuin saikin väännettyä kepit virheittä läpi vaikka se aikaa veikin.

Video: rata 1 

Toisen radan päätin vetää vähän rennommalla otteella, koska tuo varmistelu tuntui hidastavan Käpyä jonkinverran. Tältä radalta tulikin sitten hylky jo heti kolmosesteeltä kun Käpy ei irronnutkaan ihan niin hyvin mun kädestä kun kuvittelin. Jatkettiin rata kuitenkin iloisesti loppuun :)

Video: rata 2

Kaikenkaikkiaan oli kuitenkin ihan kiva käydä hakemassa vähän kisatuntumaa. Tuntuman lisäksi meidän pitää treenata ahkerasti noita keppien aloituksia ennen seuraavia kisoja.

Illalla jatkettiin taas tokon parissa, kuten edellisenäkin päivänä.

Zeta: tehtiin kaikki asennot läpi palkaten. Nyt taisi kaikki onnistua.

Ruutu: Laitettiin ruutu vähän kulman taakse piiloon ja lisäksi ruudun edessä oli ajanottolaitteiden johtojen suojamatot. Päätin ottaa siksi alkuun ruudun kokonaisena valmiille pallolle. Huti kyllä ihmetteli hieman mattoja mutta löysi hienosti ruutuun kuitenkin. Lopuksi tein vielä ruudun loppua läheltä alustalla. Palkkasin siitä, että pysyi jaloillaan ja lopuksi käskin myös maahan.

Tunnari: Tämäpä menikin ihan pipariksi... Mulla oli hyvä suunnitelma vähän vaikeuttaa tunnaria kun se on mukamas niin helppo :D Tehtiin pitkä pystyrivi ja lisäksi hetsasin Hutia loppupalkalla ennen lähetystä. Ajattelin, että Huti selviytyy tästä ihan helposti vaan eipä selvitynytkään. Se toi hätäisesti vaan jonkun kapulan. Tästä saattinkin sitten ihan kunnon vääntö aikaan. Jouduttiin tekemään varmaan sata kertaa uudestaan ennen kun onnistui ja voitiin lopettaa. Olipa kiva saada ongelmia aikaan ennen koetta..

Toisella kierroksella tehtiin luoksetuloa ja hyppynputoa.

Luoksetulo: Tehtiin taas luoksetuloa suoralla putkella, mutta nyt kehitettiin ideaa eteenpäin ja meillä oli 2 suoraa putkea peräkkäin! :D ja niiden väliin tehtiin stoppia ja maahanmenoa. Huti teki tosi hyvät stopit ja tajusi hyvin lähteä putkeen taikaisin takapalkalle. Maahanmeno oli huomattavasti vaikeampi ja lisäksi mä ite käskytin ihan liian myöhään, jolloin Huti oli jo melkein seuraavassa putkessa kun piti mennä maahan. Saatiin tämäkin lopulta onnistumaan jotenkin. Tää oli kyllä huipputreeni :)

Metalli: Metallia kokeiltiin tehdä agilityputkien ja hyppyjen kanssa. Lisäksi hetsasin Hutia ruokapalkalla. Eka toisto oli oikeastaan tosi hyvä. Huti piti kapulaa suussaan varmalla oltteella ja liikkui hyvin. Tehtiin vielä uudestaan, mutta se oli selvästi huonompi. Huti ajatteli selvästi liikaa palkkaa eikä halunnut pitää kapulaa suussaan. Lopetettiin kuitenkin kun saatiin jonkinlainen onnistuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti