1. joulukuuta 2013

Agilityä

Eilen käytiin Heidin kanssa treenaamassa pitkästä aikaa agilityä ja voi vitsit että oli kivaa! Huti on niin superkiva agilitykoira kun se haluaa aina tehdä kaiken oikein <3 Silti sillä on myös hyvä vauhti ja asenne vaikka mä sitä joskus aina epäilenkin :/

Halilla oli valmis rata ja tehtiin siitä muutaman esteen pätkää joka sisälsi vähän leijeröintiä, pakkovalssia ja serpentiiniä. Tehtiin myös keppejä pariin otteeseen. Niissä oli jyrkkä umpikulma johon koira piti lähettää. Ekalla kerralla meni pieleen, mutta toisella jo onnistui kun pidin oman rintamasuunnan vähän korostetusti poispäin kepeistä. Loppuun tehtiin vielä puomia. Ensin namialustalla ja sitten ilman. Huomasin, että liikun itse ihan eri tavalla kun alustaa ei ole. Alan hidastella ja odotella koiraa ennen alastuloa ja se saa myös Hutin hidastamaan. Uusinnalla juoksin kunnolla puomista ohi ja Huti teki ihan hyvän kontaktin niin.

Mulle tuli tän treenin jälkeen ihan hirveä hinku lähteä kisaamaan Hutin kanssa :) Vaikka ei olla treenattu kun 2 kertaa elokuun jälkeen, niin Huti toimii silti ihan superisti. Tammi-helmikuussa olis kahet oman seuran kisat ja yhet Maalahdessa. Taidan pistää ilmoa menemään... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti