31. joulukuuta 2013

Ensi vuoden suunnitelmat

Vuosi vaihtuu ja suunnitelmat on suuret :D Huti on ikävästi sairastunut kennelyskään, joten kykitään kotosalla ja kuunnellaan pauketta. Mutta tässäpä onkin hyvää aikaa pohtia mitä ollaan tänä vuonna saatu aikaan ja tuumailla ensi vuoden tavoitteita.

Mitä tehtiin vuonna 2013?

Haku
Tänä vuonna ollaan korkattu haussa korkein luokka ja ehdittiin käydä kaksi kertaa kokeessa, joista molemmista saatiin ykköstulos. Viimeisin koe oli piirinmestaruuskoe jossa sijoituttiin toiseksi. Tavoitteena oli saada vielä kolmaskin tulos ja sen myötä osallistumisoikeus ensi vuoden SM-kisoihin, mutta se ei toteutunutkaan Hutin loukkaantumisen vuoksi :( Oltiin pitkään sairaslomalla ja paranneltiin kipeää selkää. Ihan varmaa ei ole, mikä Hutilla oli ja missä se oli itsensä loukannut, mutta oireet viittasivat jonkinlaiseen lievään lihasrevähdykseen (?). Siitä ollaan onneksi nyt jo toivuttu.





Toko
Tokossa tavoitteena oli osallistua sm-kisaan voittajaluokassa ja TVA-arvo loppuvuodesta. Käytiin kevään ja kesän aikana yhteensä kolmessa voittajaluokan kokeessa, joista viimeisin oli se SM-ja sieltä saatiin hyvä ykköstulos ja sen myötä TK3. Sijoituttiin luokassamme kolmanneksi ja meidän IKKJ:n joukkue oli sijalla 6! Onnistuttiin siis SM-kisassa aivan yli odotusten! :)




SM-kisan jälkeen piti alkaa treenata evl:aa varten ja käydä tarvittava määrä kokeita, jotta  Hutista tulisi vihdoinkin valio. Vaan eipä sitten päästykään lopulta kuin yhteen evl-kokeeseen, joista saatiin nippanappa ykkönen. Onneksi edes se :)

Näyttely
Koska valionarvoon vaaditaan myös se näyttelytulos, niin ilmoitinpa Hutin näyttelyynkin. Tavoitteena oli siis se H, mutta Hutipa saikin ERI:n, SA:n ja se oli ROP ja se sai SERTin ja CACIBin!! :D Joten tavoite ylittyi tässä lajissa :D
 
Agility
Agilityssä meillä ei ole ollut minkäänlaisia tavoitteita. Olen vain yrittänyt edes vähän treenailla ja mennä kisoihin sitten joskus... Käytiinkin keväällä yksi startti. Yksi startti siksi, että Huti ei tehnyt tuolloin vielä tarpeeksi hyvin kontaktiesteitä, joten ilmoitin sen vain hyppyradalle. Enempää ei sitten ehditty/jaksettukaan kisata vaikka Huti olisi kyllä jo ihan kisavalmis.


Tavoitteet vuodelle 2014:

Haku
Tavoitteena KVA ja osallistuminen SM-kisaan (mikäli sellainen järjestetään...). Myöskin piirinmestiksiin pyritään osallistumaan ja jos aikatauluihin sopii, niin rotumestaruuteenkin voitais mennä.

Toko
Sama kuin haussa eli valionarvo ja osallistuminen SM-kisaan. Myöskin pm ja rm-kisojen osalta samat suunnitelmat. Katsotaan mitä ehditään :)

Agility
Tässä lajissa yritän ryhdistäytyä sen verran, että kisataan ainakin parit kisat ja katsotaan millä mallilla me oikeasti ollaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti