12. helmikuuta 2016

Tiistai 9.2.2016

Mulla iskee aina kauhee treenipaniikki kun ilmotan mun koirat kokeeseen. Ja siitä seuraa aina katasrtofaalisia treenejä. Kuten nytkin. Yritän treenata kaikkia asioita yhdessä treenissä ja alan tehdä kompromissejä laadun suhteen, koska toistoja ei voi oikein tehdä, jos pitää treenata kaikkea miljoonaa asiaa kerralla. Tiistaina oli oikein malliesimerkki tästä...

Eteenmeno
- Eteenmenoa valmiille palkalle eri paikkoihin

Tää oli ihan kauheeta :D Appari oli väliadan takan työntämässä palkkaa koiralle aidan alta ja mitä tekee Huti?! :D No kiertää aidan ja syö salamannopeasti apparin huomaamatta selän takana olevasta kiposta kaikki mahapullat. Jes! Sitten se vielä hillui onnellisena että jee täällä oli vielä joku ihana ihminen! Superkivaa! :D Seuraavilla toistoilla Huti sitten yrittikin vain kaarrattaa ihan hulluna sivuun ja päästä aina aidan toiselle puolelle... :P Mahtava treeni!


Kiertonouto
- Kokonaisena, käskytettynä

Tämäkin meni pieleen. Huti ei ensinnäkään osannut istua eikä lähteä käsimerkillä noutamaan oikeaa kapulaa ja sitten tuli vielä hypynkin ohi. Jes! Niitä sitten vähän hinkattiin...

Ohjattu
Tehtiin jotain aivotonta treeniä taas. Htui meni huonosti merkille (alustalle) ja mä palkkasin sitä siitä.. Eikä osannut oikeille kapuloillekaan vaan hakeutui keskikselle. No oli toki vähän vaikeasti kapulatkin, että ehkä tästä ei pidä olla kovin huolissaan..

Luoksetulo
- Läpijuoksua ja stoppeja.

En ees muista mitä kaikke tässä tapahtui. Huti varmaan taas varasteli eikä pysähtynyt kunnolla, joten hinkkamiseksi meni. Vikana otettiin vielä maahanmenokin ja se taisi olla aika hyvä.

Huti raukka oli treenin päätteeksi ihan poikki :( Se joutui juoksemaan vaan ihan hulluna koko ajan ja kun aina meni joku pieleen, niin taas piti juosta :( Mutta Huti oli kyllä reipas ja yritteliäs loppuun saakka vaikka olikin jo ihan uuvuksissa <3 Taidetaan vetää loppuviikko vähän kevyemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti