2. helmikuuta 2016

Maanantai 1.2.2016

Eteenmeno
- Tee lähetyksiä eri paikoista ja piilota palkka jonnekin seinään. Jos ei osu, niin koita ohjata palkalle.

Huti teki ihan kelvollisia eteenmenoja, mutta ei löytäny kahdella ekalla kerralla palkalleen. Palkka olikin vain pieni mahapulla maassa, joten ei mikään ihmekään. Enkä onnistunut kovin hyvin ohjaamaankaan, mutta ehkä se oli silti ihan hyvä treeni. Pientä vinoumaa ja kaarratusta noissakin kyllä oli, mutta ehkä olis ollu vielä ympyrässä.

Kaukot
- Tee vaihtoja läheltä käskytettynä ja palkkaa kun tekee hyvin ja korjaa, jos ei.

Nää olikin nyt yllättävän vaikeat kun oli kaks liikkuria ja toisella oli kädessän Hutin rakas frisbee ja toisella rasiallinen mahapullila :D Huti oli vähän henkisesti jumissa tästä syystä, mutta teki kyllä vaihtoja jotenkin.

Tunnari
- Suht koemaisesti

Tää oli kait ihan ok? Meni laukalla melkein kapuloille asti ja ottin oman. Varmaan tarkisteli kuitenkin vähän? Tuli ihan hyvällä asenteella takaisinkin, joten palkkasin vauhdista.

Ohjattu
- Alusta merkin taakse ja läheltä alustallemenoja
- Kapulat vois laittaa joka kerta, ja välillä käskeä hakemaan.

Palkkailin aluksi vaan nakilla alustallemenoja. Sitten otin frisbeen esiin kun halusin lähettää myös noutamaan. Johan tuli vauhtia alustalle menoon :D Tää oli ihan hyvä treeni.

Luoksetulo
- Läpijuoksu, stoppi takapalkalle ja ehkä vielä maahanmenokin

Oli vähän kyseleväisen oloinen luoksetulossa ja palkkasin silti :/ Toisella kerralla tein myös stopin mikä oli ihan kelvollinen. Näitä ei ehkä pitäis tehdä ihan näin vasemmalla kädellä :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti