20. helmikuuta 2016

Riihimäki 14.2.2016

Oltiin viime sunnuntaina Riihimäellä Hausjärven Haukkujen järjestämässä kokeessa. Tää oli eka koe Hutille uusilla säännöillä  ja eka tokokoe muutenkin pitkään aikaan. Koepaikka oli melko haastava kun halli oli tosi pieni ja mitään kunnollista valmistautumistilaa ei ollut vaan kehään piti mennä aika "kylmiltään". Selviydyttiin kuitenkin kunnialla loppuun vaikka vähän hankalaa olikin :)

Kokeessa tuomarina toimi Harri Laisi.

Paikalla istuminen (10): Tää oli ilmeisesti hyvä.

Makuu (9): Meni vähän jähmeästi maahan ja ois saanu tulla paremmin eteen. Tuomarin mielestä liian tiivis eteentulo.

Tunnari (8,5): Tää oli yllättävän hyvä. Meni hyvällä vauhdilla ja päättäväisesti kapuloille. Haisteli kapulat pariin kertaan läpi ja otti oman. Tuli tiukalla ravilla eteen, törmäsi vähän ja tyrkytti kapulaa mulle. Tuomari vähensi pisteitä ainakin tuosta törmäämisestä.

Luoksetulo (7): pisteitä meni kuulemma siitä, että pysäytin koiran liian aikaisin ja törmäämisestä. Muuten suht ok luoksetulo. Pysähtyi ihan nätisti ja meni maahan. Vähän tuli banaanilla ja olisi saanut tulla loppuuun asti paremmalla vauhdilla, mutta ihan ok.

Kaukot (7,5): tässä tuli taas vanhat jumitukset pintaan. Kahteen vaihtoon kaksoiskäskyt :( Perhana, just kun luulin että nää olis alkanu jo toimia :/

Kiertonouto (7,5): Istuminen oli tosi hidas ja kuulemma myös siitä meni pisteitä, että mun käsimerkki oli liian pitkä. Ja törmäämisestä myös. Muuten ihan hyvä liike.

[--------------Tauko-------------]

Ruutu (7): Eteenlähetys ei yllättäin onnistunut. Huti lähti kaartamaan kohti ruutua. Sain kyllä hienosti korjattua sen ympyrään. Muuten ihan hyvä ruutu.

Zeta (6): Alku oli ihan hyvä, mutta viimeisen käännöksen jälkeen oli jo niin koomaantunut, ettei enää kuunnellut käskyä. Väärä asento siis :( Istuminen oli tuomarin mukaan hidas, mutta seisominen hyvä. Ja seuruu..? En muista enää mitä sanoi siitä.

Seuruu(8): Seuruu oli itseasiassa yllättävän hyvää. Huti tuntui tosi kivalta ja oli hyvin mukana. Pisteitä meni liiasta tiiviydestä. Erityisesti hidas oli liian tiivistä ja juoksu kuulemma hyvää :D Peruutus ei onnistunut niin hyvin kuin Huti osaisi.

Ohjattu(8): Merkki olisi saanut olla parempikin, mutta ihan kohtuullinen. Sitten Huti pieni porsas luuli, että hänen ihana keltainen frisbeensä oli kehän reunalla kapulan takana ja  meni ensin tutkimaan kentän reunalla olevia tavaroita. Hoksasi kyllä nopeasti ettei se ollutkaan mikään lelu ja suoritti noudon loppuun. Törmäyksestä meni myös pisteitä.

Yhteensä 245,5 p. ja 2-tulos.

Ykkönen olisi ollut tavallaan niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana.
Selkeitä virheitä tuli liian monessa liikkeessä: kaukot, ruutu, zeta ja ohjattu + mun omasta toiminnasta aiheutuneet pistevähennykset: luoksetulo ja kiertonouto. Tähän päälle kun jokaisesta eteentuloliikkeestä lähtee 1 piste / liike, niin ei vaan voi riittää enää ykköseen.

Tuolle eteen istumiselle en osaa oikein tehdä mitään, joten muiden virheiden määrää on saatava pienemmäksi. Nyt vaan on niin, että Huti pitää jättää treenitauolle :( Luulen, että sen jalka on todellakin kipeä, joten pakko unohtaa kokeet taas kerran :( En tiedä voidaanko me enää ollenkaan kisata tokossa, koska tuntuu ettei Huti kestä sellaista treenimäärää mitä liikkeiden hyvälle mallille saaminen vaatisi...

Myös Käpy pääsi osallistumaan AVO-luokkaan ja sai kolmannen ykköstuloksen ja TK2-koulutustunnuksen. Käpy on nyt siis virallisesti voittajaluokkalainen! :D Tästä inspiroituneena tein Käpyllekin ikioman blogin:  Käpyn blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti