20. huhtikuuta 2016

Tiistai 19.4.2016

SM-treenit Pojanluomalla


Ruutu
- Ruudun loppuosaa toistettuna muutaman kerran
- Maahanmeno on heikoin lenkki, joten siitä voisi palkata (appari?)

Ekan toiston jälkeen Huti yritti tarjota suoraan maahanmenoa. Ymmärsi kuitenkin nopeasti, että se ei ole kannattavaa. Tein sitten ihan läheltä muutamia ruutuun käskytyksiä ja maahanmenoja ja palkkailin itse lihapullalla maahanmenoista. Vähän kyllä vesittyi treenin idea kun piti ottaa ruudun loppua nimenomaan kokonaisena liikkeenä monta kertaa :D Mutta tuo maahanmeno vaatisi kyllä erikseen vahvistamista ja palkkaamista. En oo sitä oikein koskaan Hutille edes kunnolla opettanut ja harvoin se saa siitä palkkaakaan. Ei mikään ihmekään, että se on vähän huono ;)

Seuraamista
- Peruutusta
Peruutus on aina vaan huonoa. Koitin sitten ottaa namin käteen ja pitää kättä Hutin toisella puolella, niin johan alkoi peruutus sujua! Namiavulla Huti peruutti juuri niin kuin se alunperin on osannutkin. Ehkä teen sitä nyt noin x-aikaa ja katson sitten miten helposti tuosta namikädestä pääsee eroon.

Ohjattu
- Sekä merkkiä että kapulanhakuja
- Voisi testata samaa asetelmaa kuin kokeessakin oli
Merkit oli nyt kohtuullisen hyviä, vaikka oli tietty kaikenmaailman avut käytössä (alusta ja leluhetsaus) mutta silti. Eikä mennyt nyt ollenkaan siihen koehalpaan vaikka, ruutua oli vielä treenattukin ensin. Ekalla kerralla yritti kylläkin keskikapulalle kun lähti niin jyrkällä linjalla. Muuten kapulanhaut oli nyt tosi hyviä.

Tunnari
- Liikkuroituna, kokonaisena
- Palkka vauhdita jos on hyvä
Tää oli ihan todella hyvä. Nappasi oman heti kun löysi sen ja ote oli hyvä. Palkkasin vauhdista :)

Huti oli kaiken kaikkiaan tosi kivan tuntuinen tänään treeneissä. Hutin kanssa on nykyään huippukivaa tokoilla <3 :)


Vipakin pääsi treenaamaan. Tehtiin ensin parit kapulannostot, mitkä sujui hyvin. Sitten vähän sivua ja seuruuta. Tässä rupesikin tulemaan vähän ääntä... Turhaumakynnys oli aika matala ja jos palkka ei tullut ihan heti, niin Vipa alkoi vähän piipittää. Siirryttiin sitten seuraavaan tehtävään eli merkinkiertoon. Tehtiin aika läheltä ja palkkasin lelulla. Teki oikein hyviä kiertoija. Viimeisellä kerralla kylläkin koko tötterö kaatui :/ Loppuun vielä muutamat namikipolle lähetykset n. 10 m matkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti