16. huhtikuuta 2016

Tiistai 12.4.2016

SM-treenien korkkaus Törnävän kentällä.

Tunnari
- Normia pitempi matka, muuten kokeenomainen
- Palkkaa vauhdista, jos tulee hyvin
Taas kerran oikein hyvä tunnari. Nyt voisi jos sanoa, että työsekentely kapuloilla on varmaa. Eteenpäin ollaan siis menty huimasti! :) Ja pääsin palkkaamaan vauhdista ;)

Luoksetulo
- Käskytettynä
- Appari palkkaa stopista
Eka stoppi oli huonohko. Toka vähän parempi.

Kiertonouto
- Ekana läheltä ja sitten yksi lähetys kauempaa
Tehtiin yksi toisto kauempaa ja se onnistui hyvin. Pitää kokeessakin muistutella kiertoa läheltä ennen kun mennään kehään. Ehkä se ei sitten stoppaa siellä.

Eteenmeno
- Lähetyksiä näkyvälle palkalle ihan lyhyellä matkalla

Luulin että palkka-alusta olisi ollut hyvin näkyvillä, mutta eipä ollutkaan. Huti ei vaan kertakaikkiaan nähnyt sitä. Juoksi vähän ohi. Loppuun saatiin onnistumisiakin onneksi. Tehtiin aika monta toistoa.

VIPA

Vipa treenaa vasta ensi vuoden SMiä varten, mutta aika pätevästi jo sujuu ainakin häiriössä treenaaminen :D Nyt kun oikein mietin, niin eihän me olla Vipan kanssa juurikaan missään ryhmätreeneissä vielä edes käyty. Omissa treeneissä mulla on ollut yleensä Huti ja Käpy ja Vipa on tehnyt vain, jos treenien lopussa muut on jo lopettaneet.
Tiistaina sitten treenattiin Törnävän kentällä melkoisissa häiriöissä. Kentän laidat oli tupaten täynnä frisbeegolfaajia ja medän ryhmässä 8 koiranohjaajaa ja jatkuvasti kolme koiraa kentällä. Lisäksi vielä kaikki kentän poikki kävelevät ohikulkijat koirineen ja lastenvaunuineen. Ja mun pikku 5,5 kk Vipani keksittyi kaiken tämän häiriön keskellä vain minuun ja vain meidän treeniin. Ihan uskomaton pieni kakara! <3

Vipan leikkiminen on taas kehittynyt seuraavalle levelille. Se vaihtaa hyvin lelusta toiseen ja namista leluun ja lelusta namiin. Pystyy leikkimään hyvin myös alun jälkeen ja ihan lopuksikin. Tehtiin vähän perusasentoa ja seuraamista, maahanmenoja ja luoksetuloja ja sitten vielä vähän lähetyksiä ruokakipolle. Kaikki sujui hienosti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti