3. huhtikuuta 2016

Viikon saldo VK 12

Viikolla oli treenejä yhteensä neljä, joista koetreenejä 1.

Seuruu: 0
Seuruuta ei olla vasinaisesti treenattu viikon aikana. Kokeessa saatiin taas hyvät pisteet, vaikka ryssittiin peruutus ihan kunnolla. Joten ehkä vähän voisi sitä peruutusta vielä treenata ennen koetta. Muuten ehkä selvitään.

Zeta: 2
Zeta on tuntunut nyt treeneissä hyvältä. Kerran treenattiin ja kerran tehtiin koetreenissä. 

Ruutu/eteenmeno: 4
Lähinnä eteenmenoja tehty ja ne on sujuneet kohtuullisen hyvin. Jatkan ainakin toistaiseksi vielä samlla tyylillä. Kokeessa suurin murhe ruudussa oli kuitenkin varastaminen. Sitä on tehty yhden treenin verran jossa uutena ongelmana tuli esiin suoraan maahan meneminen. Näitä pitää harjotiella lisää!

Luoksetulo: 0
Ei yhtään treeniä. Kokeessa onnistui yllättävänkin hyvin. Pitää ehtiä tehdä edes jotain ennen seuraavaa koetta.

Ohjattu: 0
Sama juttu kuin luoksetulossa.

Tunnari: 4
Nämä on onnistuneet nyt treeneissä kohtuullisen hyvin. Varsinkin siihen nähden miten surkeasti tämä meni kokeessa. Pitää yrittää nyt pitää yllä tuota treenien säännöllisyyttä ja katsoa auttaako se onnistumaan kokeessa.

Kiertonouto: 1
Tätä on tehty vain kerran, mutta vaatii enemmän treeniä. Tällä hetkellä suurin ongelma on se että meinaa pysähtyä merkille.

Kaukot: 1
Kaukoja tehty vain kerran. Kokeessa sujui hyvin, joten mitään suurta ongelmaa ei tunnu tällä hetkellä olevan (= ei olla treenattu riittävästi ;)).Vaikeimpien vaihtojen vahvistelua pitää tehdä ja jotain vaikeita juttuja välillä myös (häiriötä ja etäisyyttä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti