18. huhtikuuta 2016

Tokokoe Pori 17.4.2016

Nythän on sitten sellainen tilanne, että Hutilla olisi tokon SM-kisaan vaadittavat kaksi ykköstulosta kasassa. Eikä se edes vaatinut sataa koetta ja miljoonaa yritystä ja erehdystä. Oltiin siis Eilen Porissa tokokokeessa, jossa saatiin kasaan 282 p. Tuomarina Ilkka Sten.

Huti ja radioaktiivinen palkintolelu :D

Tässäpä vielä tarkemmin eriteltynä, että mistä pisteitä tuli ja mistä meni.

Istuminen (10): Ilmeisesti ok.

Makuu (8): Huti tuntui paljon rennommalta kuin yleensä ja olin ihan varma, että nyt se menee ekalla käskyllä maahan, vaan eipä mennytkään! :( Hätäisesti sitten käskytin uudestaan tiukasti maahan, niin että kaverinkin koira meni maahan :( :( Tästä siis pistevähennystä (valitettavasti myös sille kaverille. Anteeksi Maarit! :( ).

----

Kiertonouto (S) (9): Ilkka ei tunnetusti mitään kisaajille puhu kun kukaan ei kuuntele, joten paha sanoa mistä meni piste. Ehkä törmäämisestä? Muuten nimittäin mun mielestä ihan mallikas suoritus tuollaiseen taviskokeeseen.

----

Tunnari (8): Voi, tähän olin niiiiiin tyytyväinen! Huti lähti rennosti ja avoimin mielin kapuloille. Otti oman heti kun löysi sen, mutta sähläsi noston kanssa sen verran, että kapula putosi kesken matkan. Nosti sen itsenäisesti ja jatkoi liikkeen loppuun. Törmäsi.

Ottaen huomioon miten vaikea tunnari tässä välillä on ollut, niin mahtavaa, että Huti pystyi tekemään sen nyt kokeessakin itsevarmasti. Videolla tää näyttää kyllä ihan kauhealta koko liike eikä se itsevarmuus ehkä oikein näy kun ehtii ravailla mennen tullen, mutta ero entiseen on silti todella iso.

Kaukot (I-S-M-S-I-M) (10): Ei ollu kyllä ihan kympin kaukot mun mielestä :D Eka istuminen oli huono ja S-I:ssakin korjaa toista takajalkaa ihan vähän (en huomannut tätä itse kehässä, mutta viedeolta näkyy). Mutta pienestä jähmeilystä ja tekniikan hajoamisesta huolimatta suoritti nyt varman oloisesti eikä tuntunut siltä, että keskittyisi vääriin asioihin tai ei kuuntelisi mun käskyjä.

Luoksetulo (9): Sellainen semi-ok. Kaikki vois olla vähän parempaakin. Ja törmäsi.

Zeta (S-I-M) (10): Oli vähän jähmeän oloinen, joten olin nyt huolellinen käskyjen rytmityksen kanssa ja käskytin aika painokkaasti :D Mutta hyvä niin, koska muuten ois jättänyt varmasti istumisen tai maahanmenon tekemättä. Videolta katsottuna tekee itseasiassa ihan hyvän istumisen ja nopeahkon maahanmenon.

Ohjattu (v) (7): Tässä tuli harmillinen moka, kun ohjattu ja ruutu tehtiin samasta aloituspisteestä ja merkki oli ruudusta nykyään poistetun merkin paikalla. Kämmäsin tässä itekin vähän kun käskytin Hutille vaan pelkän "vasen" enkä "vasentuo", kuten yleensä. Myös mun käsimerkki oli jostain syystä tosi samanlainen kuin ruutuun lähetyksessä ja Huti sekoittikin nämä liikkeet nyt toisiinsa ja lähti kohti ruutua. Luulen, että "tuo"-käskyllä olisi hakenut kapulan, koska oli selvästi ensin menossa kapulaa kohti ja vasta sitten kääntyi ruutuun. Sain kuitenkin tosi siististi korjattua, joten saatiin tästä vielä pisteitä. Ja tässä taas niin paha törmäys, että mä ihan heilahdin :D

Seuraaminen (9): Aika perussettiä meiltä. Ei ollut edelleenkään niin tiivis, että estäisi mun kävelyä, joten soppelia settiä tokoon, vaikka itseäni ärsyttää kun seuraa huonolla asenteella. Mutta sillä irtoaa tokossa hyvät pointsit, joten pitää ehkä antaa olla :) Ja ärsyttää myös, että oon rikkonut meidän peruutuksen :( Ei toimi nyt treeneissäkään, joten ei peruuta kokeessakaan tietty kunnolla :( :(

Ruutu (8): Eteenmeno tehtiin samaan ympyrään, missä oli ollut aiemmin ohjatun merkki, joten eteenmeno onnistui paremmin kuin hyvin. Myöskin ruutuun juokseminen oli ok. Jäin ite ihmettelemään jotain enkä tajunnut käskeä Hutia ollenkaan maahan. Ja sitten kun käskin, niin Huti ei kuunnellut enää koko käskyä, joten jouduin käskemään uudestaan eli ainakin kaksoiskäskystä tuli miinusta.


Tiimikuva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti