4. huhtikuuta 2016

Torstai 31.3.2016

Oman ryhmän treenit omalla hallilla.

Seuruu
- Käännöksiä ja peruutusta
Nyt Huti oli jo paremman tuntuinen. Jopa vähän liiankin yritteliäs. Olen vaatinut nyt Hutilta viimeaikoina ihan kauheasti vasemmalle käännöksiä. Siis että kokoajan pitää olla valmiina ja skarppina koska milloin tahansa voi tulla käännös. Luulen että tämä on alkanut hajoittaa meidän peruutusta. Huti yrittää peruuttaessa kääntää kauheasti pyllyä mun taakse ja minähän tietysti astun sen varpaille jos se tekee niin. Ja siitä seuraakin sitten sellainen kiva heiluriliike puolelta toiselle :/ Ja yritystä on niin, että ääntä tulee koko ajan :O Jotain örinää ja haukkua. Hiljaa ei pysty enää peruuttamaan ollenkaan. Hyvä Liis!

Kaukot
- Läheltä vaikeimpia vaihtoja vahvistaen
Nää meni ihan hyvin. Teki hyviä M-I-vaihtoja ja pari hyvää S-I-vaihtoa. Läheltä kylläkin, mutta silti.

Luoksetulo
- Läpi ja sitten stoppia
- Appari palkkaa
Eka stoppi oli vähän huono. Päästin palkalle kuitenkin. Tokalla teki jo paremmin. Tein vielä uhden maahanmenonkin mikä oli sellainen semihuono :/

Ohjattu
- Merkkiä ja molemmat puolet haetaan
Ihan ok Hutin merkeiksi. Haki ihan oikean kapulan, mutta eka linja oli kyllä niin jyrkkä, että olisi lähtenyt ehkä keskikapulalle, jos sellainen olisi ollut. Onneksi ei ollut, niin pääsin iloisesti palkkaamaan eikä meille tullut Hutin kanssa paha mieli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti