31. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantain sm-treenit (vk 13)

Meillä oli sm-joukkueen treenit pitkäperjantain aamuna. Tehtiin taas kokeenomaisesti 3 liikettä. Halusin ite tehä ruudun ja kaukot ja kolmanneksi meille arvottiin seuruu.

Ruutu: Hyvin perus ruutu. Hyvä bongaus, hyvällä vauhdilla ruutuun, lopussa vähän hidastaa kun etsii paikkaa ja reagoi hitaasti "top"-käskyyn. Palautteeksi saatiin, ettei saisi käskyttää niin nopeasti maahan vaan pitää odottaa, että koira oikeasti pysähtyy ja seisoo hetken. Myös sivulletulo oli vähän huono. Huti ei löydä oikeaa paikkaa jos mun käsi ei anna sille yhtään tilaa. Oli myöskin nykinyt käskytyksessä ennen luoksetulokutsua.

Kaukot: Järkkä oli I-S-M-S-I-M. S-I-vaihdossa veti jalat alleen ja tuli tietysti myös hieman eteenpäin.Muuten teko kaikki asennot suht puhtaasti. Pientä kääntymistä varmaan oli vielä ja nihkeyttä, mutta nyt ei tullut yhtään ennenaikaista maahan valumista tai liikkurin käskyjen noudattamista vaikka Huti kyllä seurasikin liikkurin käsmerkkejä vähän turhan huolellisesti katseellaan. Tähän olin siis todella tyytyväinen :) Ja S-I vaihtojen treenausta pitää vielä jatkaa.

Seuruu: Seuruu oli todella epäitasiaista. Liikkeellelähtö oli aivan kamala ja sen myötä myös ensimmäiset käännökset/siirtymät. Välillä ilme parane ja sitten taas huononee. Kaikenkaikkiaan siis epätasaista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti