12. maaliskuuta 2013

Yhteiset koetreenit

Maanantaina pidettiin IKKJ:n avoimet koetreenit. Käpy pääsi tekemään nyt myöskin muutman liikkeen ja Huti teki ekaa kertaa EVL:n paikkiksen ja yksilöliikkeistä pelkät kaukot.

KÄPY

Seuruu: Tää oli ihan ok. Paikka eli ja kontakti tipahteli, mut Käpy pysyi kutakuinkin matkassa.

Luoksetulo: Lähti jotenkin hitaasti Käpyksi ja mä pysäytin Hutin käsimerkillä ja aivan liian aikaisin, joten stoppi oli vähän huono. Pa taisi jäädä taas vähän kauas.

Nouto: Käpy jäi jumiin sivulle eikä lähtenyt kolmannellakaan käskyllä liikkeelle. Huitaisin lopulta kädellä että sain sen irtoamaan. Sitten teki ihan kelvollisen noudon :) Mut kokeessa olis kyllä mennyt nollille.

Hyppy: Hyppy oli ihan ok. En muista pa:ta enää :/


HUTI

paikalla istuminen: ihan ok kait. Kerran näin että korjasi asentoaan ja liikutti toista etujalkaa.

Paikallamakaaminen: tämä myöskin ihan normisuoritus. Jäi taas vinoon makuulle ja käänteli päätään kun lähestyin. Muuten ok. Olin tyytyväinen siihen, että kuunteli käskytykset oikein.

kaukot: Muuten ihan hyvät kaukot, mutta valui kaksi kertaa maahan seisomisesta/istumisesta. Käskin takaisin samaan asentoon, ennen kun annoin jatkaa. Tekniikka säilyi kuitenkin, jotkut vaihdot vaan jäivät tekemättä. Huti kylläkin kääntyi joka vaihdossa vähän oikeall ja oli lopulta tosi vinossa. Tähän pitäisi alkaa kiinnittää huomiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti