22. syyskuuta 2019

Hutille RTK3 Pieksämäeltä

Käytiin Hutin kanssa pitkästä aikaa rallytoko-kokeessa. Huti on kyllä ollut ihan hyvässä vedossa koko ajan, mutta ei olla nyt muilta kiireiltä ehditty kokeeseen.Rata oli melko helpon oloinen meille. Mukavan vähän oikean seuruuta eikä mitään temppuja oikealta puolelta :) Huti oli oikein kivan tuntuinen valmistautuessa ja teki radan ihan hyvin, vaikka mua jännittikin ja olin taas omassa kuplassani ja jätin Hutin vähän yksin, mutta Huti teki silti :) Yllättäen kuitenkin houkutuksessa Huti ihan selkeästi noteerasi maassa olevat lelut ja olisi halunnut vähän katsella niitä. Yleensä se ei oo niitä edes huomannut.

Ainut oikea virhe tuli molemmat oikeaan kyltillä, kun en selkeästi ohjannut Hutia siihen ja se hukkui vähän mun selän taakse. Käskyttämällä sain sen kuitenkin oikealle puolelle. Tästä - 3 pistettä. Tämä tietysti aiheutti pientä sähläämistä mun omaan liikkeeseen kahdella seuraavalla kyltillä, mutta Huti teki kuitenkin oikein.

Lopoutuloksena siis luokkavoitto pisteillä 97 ja RTK3-koulutustunnus. Mukavaa, että saadaan taas ruveta treenaamaan uusia juttuja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti