19. toukokuuta 2014

Yhtä vaille TVA

Eilen olitiin Jämsässä hakukokeessa ja tänään Keuruulla tokokokeessa. Ilmittauduin näihin kokeisiin vaikka ajattelin kyllä, että onkohan mitään järkeä mennä peräkkäisinä päivinä kokeeseen. SM-kisat painaa kuitenkin päälle ja tuloksia on saatava, jos meinaa osallistua joten päätin sitten kokeilla. Ja kyllä kannatti. Hutissa ei näkynyt millään tavalla edellisen päivän koe. Se teki ihan normi suorituksen ja sehän riitti myöskin ykköseen :)

Tuomarina oli Jaana Tala. Koe tehtiin normijärkässä ja kahdessa osassa + paikkikset.

Paikalla istuminen (9): Huti oli kuulemma alkanut kesken istumisen raapia ihan vimmatusti kylkeä takatassulla :O Tuomari arveli, että sillä oli joku ötökkä ehkä turkissa. Kilttipoika jatkoi rapsutuksen jälkeen suoritustaan, joten saatiin vielä ihan hyvät pointsit :)

Paikalla makuu: (9,5): Muuten hyvä, mutta jätin sen vinoon makuuseen. Huti jää kyllä varmaan ihan joka kokeessa vinoon makaamaan kun haluan aina, että se on perusasennossa vähän yli. Suurin osa tuomareista ei kyllä rokota siitä, mutta ehkä kannattaisi kuitenkin suosia vähän suorempaa asentoa jatkossa...?

Seuraaminen (8,5): Tuomari ei tykännyt siitä, että Huti tökkii mua kuonolla seuruussa. Enkä tykkää kyllä minäkään. Mutta oli aika jähmä nyt.

Zeta (9): Kaikki asennot oikein!!!! :D Varmaan asentojen hitaudesta ja/tai seuruusta lähti pojo.

Luoksetulo (8,5): Huti ei ollut yhtään kuulolla aloituksessa, joten maahanmenoon tarvittiin toinen käsky :/ Stoppi ei ollu mikään superhyvä, mutta pysähtyi se nyt jotenkin. Törmäsi eteentulossa. Sivulle siirtyminen varmaan ihan ok (ei ääntä vielä ;)

Ruutu (10): Merkki edelleen hidas, mutta muuten oli ihan oikeesti ihan sikahyvä suoritus Hutilta. Ihan keskellä ruutua ja napakka pysähtyminen ja hyvä maahanmeno. Ja vauhti hyvä mennen tullen. Tähän olin oikeesti tosi tyytyväinen.

--------------------------

Ohjattu (8): Pieni hairahtuminen sivuun kun koira ei nähnyt heti kapuloita. Merkki taas huono ja palautusvauhti hidas vaikka laukalla tulikin. Ja nyt tuli hakku sivulle siirtymisessä :( Niin ja törmäsikin vielä.

Hyppynouto (8,5): Heitin taas kapulan ihan liian pitkälle, mutta Huti toi urheasti sen vaikka pieni kapula painoi muka tonnin.

Tunnari (8,5): tarkisti kapuloita moneen kertaan ennen kun toi oman. Törmäsi luovutuksessa aika pahasti. Ja vauhdit sais olla tässä parempia.

Kaukot (9): teki kaikki vaihdot just niin hyvin kuin osaa eli muut hyvin ja S-I vaihdossa veti pyllyn alleen, siitä -1 p.

Lopputulos: 283,5 p ja I-tulos ja sijoitus 1./2.

Ollaan menossa helatorstaina saman tuomarin kokeeseen Alavudelle. Pitää yrittää saada kuntoon jotain juttuja mistä tuo tuomari ei tykännyt :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti