18. toukokuuta 2014

FI KVA

Nyt se on vihdoin totta! Huti on FI KVA hausta. Meidän ensimmäinen valionarvo. Mä oon tästä niin ylpeä ja onnellinen! Ja mikäs sen hienompaa kuin saavuttaa valionarvo viidellä ykköstuloksella.Oltiin tänään siis Jämsässä hakukokeessa. Tuomarina kokeessa toimi Pekka Väisänen.

Koe alkoi tottiksilla. Me oltiin toisessa parissa ja aloitettiin paikkiksella. Huti oli hyvän tuntuinen tottiksessa. Välillä se meinasi kadota johonkin omaan maailmaansa, mutta sain sen hyvin tsempattua mukaani ja Huti suoritti kaikki liikkeet oikeastaan tosi hyvin. Seuruussa oli vähän jähmeilyä käännösten jälkeen ja henkilöryhmässä, mutta suurimman osan Huti seurasi tosi hyvin. Saatiin seuruusta kuitenkin vain hyvä tai jotain. Istuminen olis voinut olla vieläkin nopeampi, mutta Hutilta kyllä hyvä suoritus. Loput jäävät ja luoksetulo oli hyvät. Ei edes valunut sivulle kertaakaan! :) Tuomarin mielestä kaikki kolme noutolikkettä oli hyvät: "ei huomautettavaa", vaikka mä kyllä olisin huomauttanut törmäilystä ja haukulla vahvistetuista sivullesiirtymistä ;) Eteenmeno ja paikkis oli muuten hyvät, mutta paikkiksen maahanmeno oli kyllä aika jähmeä..

Arvostelun aluksi saatiin kauhea ripitys tuomarilta siitä, että kävelin kuulemma meidän kaavion ihan vinoon. Tottispisteet oli 95. Kuulemma olis ollu 98, jos osaisin kävellä suoraan :D

Sitte mentiin hakuradalle. Maasto oli oikein mukavan vaihteleva ja erilainen mitä meidän omat treenimaastot. En oikein osannut luottaa koiraani kun edellisessa kokeessa, n. puoli vuotta sitten, Huti oli radan alussa niin pihalla, että se kävi kusella etukulmassa :O Pelkäsin vähän paineistumista tms. mutta Hutipa olikin nyt ihan superhyvällä fiiliksellä. Se oli ihan ekasta pistosta lähtien tekemässä täysillä hakua eikä ottanut nokkiinsa vaikka jouduin välillä ottamaan pistoja uusiksikin. Ja löytyihän ne maalimiehetkin sieltä kaikki.

Tuomari kehui Hutia ja antoi meille täydet 170 pistettä :O Olin kyllä itse tästä vähän ihmeissäni, kun mun mielestä ihannesuoritus oli aika kaukana tuosta meidän räpellyksestä. Koirahan on toki hyvä, mutta meikä sähläsi kyllä ihan urakalla lähetyksissä ja yliheitoissa. Mutta mikäpäs siinä, otin kyllä kaikki pisteet ilolla vastaan :D

Ja ensi kerralla lupaan kyllä luottaa Hutiin paremmin. Se osaa kyllä hommansa <3

Näistä asemista oli ihan hyvä lähteä esineruutuun, jonka tiesin olevan meillä edelleen pahasti rikki. Tarvittiin enää 5 pistettä ykköstulokseen eli yksikin esine olisi riittänyt. Huti toi kaksi. Ruuduusta pisteitä 17.

Lopputulos siis 282 p, I-tulos, HK3 ja KVA!! :) <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti